Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai bune preturi la servicii de inchirieri auto cu sofer si transferuri auto in Romania oferite de Promotor Rent a Car

Auto Ro Auto Ro,
Cele mai bune preturi la servicii de inchirieri auto cu sofer si transferuri auto in Romania oferite de Promotor Rent a Car

Daca ai ramas fara permis de conducere, iti doresti un concediu fara grija traficului sau pur si simplu paticipi la o conferinta sau la un eveniment important, unde eticheta conteaza, cea mai simpla solutie este inchirierea unui autoturism cu sofer. continuă pe Auto Ro

Cum sa alegi cele mai bune legume din piata

Vara, pietele abunda in legume proaspete. Acum este momentul sa le incluzi cat mai des in preparatele tale, in felurite combinatii. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a te bucura de alegeri cat mai gustoase pentru mesele tale.

Ce trebuie sa stii despre 8 fructe pentru a le alege pe cele mai bune: cum iti dai seama daca sunt stricate, prea crude sau prea coapte

Tututor ni s-aintamplat sa alegem fructe frumoase si aparent coapte doar pentru a afla mai tarziu ca sunt stricate pe interior sau nu suficient de coapte pentru a putea fi folosite.

IgienaServ.ro Despre importanta serviciilor de curatare hota la cele mai accesibile preturi (P)

Lucrarile de intretinere si igienizare a electrocasnicelor utilizate in bucatarie reprezinta un proces extrem de important pentru desfasurarea activitatilor in deplina siguranta si armonie.

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Cele mai amuzante bancuri despre albine. Ce fac doua albine pe Luna

Adevarul va prezinta un top cu cele mai amuzante bancuri despre albine. Va invitam sa continuati lista, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti despre aceleasi insecte.

Wonder Woman a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern: ce record a depasit

Wonder Woman, cu Gal Gadot in rolul principal, a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern, depasind recordul precedent stabilit de Gardienii Galaxiei Vol.

Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despartirilor si ale divorturilor. Cel mai bine vandut autor New York Times si celebru expert in dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvaluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispusi sa insele decat altii.

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

Licee fara cautare la Brasov. 409 locuri au ramas libere. Unde s-a intrat cu cele mai mari medii

Desi s-a intrat la liceu si media 2. 00, mai sunt colegii atat din municipiu, cat si din judet unde mai sunt locuri libere. in total mai sunt 209 locuri vacante.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )