Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai bune remedii in constipatie

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune remedii in constipatie

Una dintre cele mai des intalnite probleme digestive, constipatia apare adesea in timpul sarcinii, dupa nastere, in urma administrarii unor medicamente sau din cauza stilului de viata dezechilibrat. continuă pe Adevărul

Cele mai bune moduri de a combina alimentele pentru a le spori efectele benefice

Un regim alimentar sanatos consta atat in alegerea corecta a mancarurilor, cat si in combinarea adecvata a acestora. Nu este o noutate ca laptele intareste oasele sau ca morcovii sunt buni pentru vedere. Mai putin cun.

Cele mai bune masti naturale pentru fata

Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si.

10 dintre cele mai bune hosteluri din Europa, pentru tineri

Tuturor ne place sa calatorim si sa vizitam locuri frumoase, insa nu de fiecare data dispunem de sumele de bani necesare pentru o cazare de lux si pana la urma, daca stai sa te gandesti, atata timp cat dispui de conditiile normale de confort, ce mai conteaza daca e lux sau nu. Calatoriile le facem pentru a vizita si a explora locuri noi, frumoase si interesante.

Cele mai bune masti naturale pentru fata

Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si usoare, ba chiar ieftine, de a crea o masca cosmetica eficienta.

Cele mai bune moduri de a combina alimentele pentru a le spori efectele benefice

Un regim alimentar sanatos consta atat in alegerea corecta a mancarurilor, cat si in combinarea adecvata a acestora.

Cele mai bune 10 destinatii din lume dedicate vegetarienilor

Vegetarienii tin foarte mult la alimentatia lor si stilul de viata pe care il practica este unul foarte sanatos, activ si atent gandit.

Se reabiliteaza una dintre soselele cu cele mai multe gropi din judet

Una dintre soselele cu cele mai multe gropi pe metru patrat din judetul Arad care a beneficiat numai de plombari si mici reparatii va fi reabilitata.

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Doua vinuri romanesti, incluse in topul celor mai bune 200 de vinuri din lume

Doua vinuri romanesti sunt incluse intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri din lume, realizat de cotidianul britanic Daily Mail. Ambele produse apartin Cramelor Halewood: La Umbra Merlot si Waitrose Pinot.

Doua vinuri romanesti, in topul celor mai bune 200 de bauturi din lume

Intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri publicat de cotidianul britanic Daily Mail se regasesc doua vinuri romanesti. Topul a fost realizat de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti critici de vinuri din Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )