Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai cerute destinatii pentru petrecerea de Revelion

Adevărul Adevărul,
Cele mai cerute destinatii pentru petrecerea de Revelion

Romanii aleg sa petreaca Revelionul in Romania sau Austria, iar primele pachete au fost vandute inca din iunie-iulie, cand reducerile la cazare si biletele de avion erau de cel putin 30%, potrivit reprezentantilor TUI TravelCenter. continuă pe Adevărul

TUI TravelCenter: Printre cele mai cerute destinatii pentru petrecerea de Revelion sunt Romania si Austria

Romanii aleg sa petreaca Revelionul in Romania sau Austria, iar primele pachete au fost vandute inca din iunie-iulie, cand reducerile la cazare si biletele de avion erau de cel putin 30%, potrivit reprezentantilor TUI TravelCenter.

Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, cu prilejul celor 25 de ani de la Revolutie, se arata perceptia romanilor asupra celor 3 presedinti post-revolutionari. Romanii, in.

Utile: Cele mai bune remedii pentru durerile de gat; Cauze care duc la aparitia herniei; Semne ca ai nevoie de proteina animala

Cum sa-ti intineresti tenul? Iata secretul! Nu mai este demult un secret faptul ca primul pas spre un ten curat si luminos este exfolierea. Fie ca ai tenul gras, uscat sau matur, acest procedeu trebuie sa fie nelipsit din ritualurile tale de infrumusetare daca iti doresti un ten radiant, cu aspect sanatos. Fiind intr-o continua cercetare stiintifica, specialistii Bruno Vassari cunosc foarte bine importanta. Vitamina care intarzie imbatranirea. In ce alimente se gaseste din abundenta? Spre deosebire de alti nutrienti, vitamina K nu a primit prea multa atentie. O noua cercetare, arata ca aceasta vitamina este unul dintre cei mai puternici nutrienti anti-imbatranire. Vitamina K este reprezentata de un grup de vitamine liposolubile care pot fi gasite in mod natural in organism. Filochinona sau vitamina K1.

Romanii ar putea plati cele mai mari facturi la intretinere din ultimii 3 ani (VIDEO)

Pe romani ii asteapta cele mai mari facturi la intretinere din ultimii trei ani. in Bucuresti, in conditiile in care nu s-a scumpit inca caldura, sau s-au scumpit gazele si alte servicii, maxim 10% e cres.

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania.

Cele mai periculoase meserii din Romania. Campionii anchetelor de coruptie

Cele mai periculoase meserii, in Romania, nu mai sunt cele care presupun lucrul la inaltime, cu substante toxice sau in mine. Periculoase, in ziua de azi, sunt cele in care se gestioneaza bani publici sau care implica tentatia mitei. Riscurile sunt enorme pentru un ministru, primar, sef de CJ, parlamentar sau chiar si pentru magistrati. Adevarul va prezinta topul meseriilor periculoase prin prisma DNA.

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

FOTO Cele mai spectaculoase rochii purtate la Globurile de Aur de-a lungul anilor

IstoriaGloburilor de aurdateaza din 1944, cand Asociatia de presa straina de la Hollywood a decis sa premieze cele mai reusite proiecte cinematografice, dar si cele mai notabile interpretari.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )