Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai colorate birouri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai colorate birouri din Romania

Culorile isi fac din ce in ce mai mult loc in birourile marilor companii. Va prezentam cateva sedii de companii care fac parte din primul esalon cand vine vorba de birourile colorate. continuă pe Wall-Street Ro

Jurnalul National: Cele mai ieftine medicamente din UE s-au scumpit

Cele mai ieftine medicamente din Uniunea Europeana sunt, in realitate, mai scumpe ca inainte, scrie Jurnalul National. Guvernantii au anuntat ca, de la 1 iulie, romanii vor resimti reduceri substantiale la.

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume! .

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai prestigioase competitii din lume

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur, alaturi de alti trei muzicieni, la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai importante competitii muzicale din lume, informeaza Digi24. Andrei.

Medicamentele se reduc de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Pretul medicamentelor se reduce de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Cele mai sigure orase din lume in care sa locuiesti

In cele mai sigure orase din lume locuitorii isi pot lasa portmoneul sau laptopul fara supraveghere in public sau se pot plimba fara frica noaptea tarziu in drum spre casa.

FOTO Pisici de fite acasa la Dracula. Cele mai frumoase feline din lume, vedete la Castelul Bran

Cele mai frumoase pisici din lume suntasteptatela resedinta Contelui Dracula. Expozitia Chat noir, chat blanc au Chateau Bran are loc in perioada 4-5 iulie 2015.

Admitere Liceu Valcea: cine sunt elevii care au un loc asigurat la cele mai bune licee din judet

Potrivit ierarhiei la Evaluarea Nationala, 40 de absolventi de clasa a VIII-a din judetul Valcea vor fi admisi la cele mai bine licee din Ramnicu Valcea, intrucat au medii intre 9. 80 si 10. in total, aproape 500 de elevi din intreg judetul au obtinut medii peste 9. 00 la Evaluarea Nationala 2015.

Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

Intr-un fotoreportaj, francezul Romain Veillon, pasionat de cladirile abandonate, a surprins Cazinoul din Constanta, despre care spune ca a fost cea mai mareata cladire din Romania. Precum o.

Zece creaturi de cosmar de care romanii s-au temut mereu. Strigoii, Muma Padurii si duhurile, unele dintre cele mai mari spaime din mitologia populara

Mitologia romaneasca este bogata in relatari despre puterile supranaturale ale creaturilor fantastice care se opun oamenilor. Printre cele mai de temut personificari ale acestora se numara strigoii, stafiile, ielele si Moartea.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )