Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai fierbinti zone din Capitala: peste 7.000 de locuinte vor fi livrate in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai fierbinti zone din Capitala: peste 7.000 de locuinte vor fi livrate in 2016

Prima Casa a fost in anii de dupa criza financiara un adevarat catalizator pentru relansarea segmentului rezidential. Accesul facil la finantare ipotecara a populatiei prin Prima Casa a incurajat astfel diferiti dezvoltatori imobiliari sa deruleze o. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai cutremuratoare asasinate din istorie

Sfarsitul tragic al unor oameni de stat sau a unor personalitati importante a socat mereu intreaga lume. Iata cele mai faimoase asasinate din istorie: Mahatma Gandhi: Gandhi a fost impuscat pe 30 ianuarie.

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti.

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este sub 50% din media UE, transmite Eurostat, potrivit Mediafax.

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este.

7 strategii folosite de Coca-Cola pentru a deveni unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume

In 1886, Coca-Cola era un elixir infuzat de cocaina care avea sa devina, pana in 1929, o bautura zaharoasa omniprezenta, iar astazi se servesc zilnic 1,9 miliarde de bauturi in mai bine de 200 de tari, potrivit Business Insider.

Are cele mai ciudate lovituri din tenis. Le raspandeste peste tot. Caracterizare inedita facuta unei jucatoare romance

Desi au trecut aproape doua luni din 2016, tenisul romanesc, feminin sau masculin, n-a obtinut niciun succes remarcabil in acest an.

Cele mai bune zece filme ale tuturor timpurilor

Revista britanica Sight and Sound si-a propus un plan ambitios: sa afle care sunt cele mai bune filme din istorie, bazandu-se pe raspunsurile a 358 de nume importante din lumea cinematografiei precum: Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Woody Allen, Francis Ford Coppola si multi alti regizori si actori care au un cuvant de spus in aceasta industrie.

Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania a desemnat anul acesta 23 de sate culturale ale Romaniei, nu unul singur ca la editiile anterioare. Dintre acestea, doua sunt din judetul Cluj: Bontida si Cornesti.

Acesta este cel mai bun telefon din lume! Lovitura grea pentru Apple

La Mobile World Congress 2016 au fost anuntate cele mai tari gadgeturi din lume in acest moment. GSM Association a anuntat castigatorii celei de-a 21-a editii anuale la Mobile World Congress de.

FOTO. Minunata lume subacvatica, in cele mai bune fotografii ale anului

Peste 500 de fotografi din 54 de tari au trimis imagini pentru editia din anul 2016 a concursului Underwater Photographer of the Year.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )