Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai frecvente 5 greseli pe care le faci cand gatesti paste

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente 5 greseli pe care le faci cand gatesti paste

Pastelesunt un ingredient indispensabil si versatil in ceea ce priveste arsenalul pe care il avem in bucatarie. Folosite la ore diferite si pentru a potoli foamea unor oaspeti diferiti, pastele sunt cele pe care te poti baza atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, cand organizezi mese festive. continuă pe Adevărul

NSFW. Dezbrac-o pe Yoko Ono c-o foarfeca! Impunge-o pe Marina! Top 10 Haute Culture cele mai bune piese care definesc Performance Art-ul

Totul incepe cu blocajul mental si continua cu interpretarea. Cum sa treci peste prejudecati? Cu performance ART. Haute Culture va prezinta Topul si istoria artei care isi permite chiar cruzimi pentru ca TU sa intelegi ce sens ai pe lume. DADA miscarea a deschis drumul explorarii de sine a artistului, a corpului artistului si a limitelor acestuia precum si a psihologiei publicului. Franko B rastoarna normele masculinitatii, ale PRIVIRII si loveste exact in obsesia industriei fashion de a isi infometa modelele pana la boli grave. Marina Abramovic dorea sa afle cat de departe va merge publicul folosind obiecte precum: un trandafir, o pana, miere, struguri, o foarfeca, un bisturiu, cuie pana si un pistol incarcat cu un glont. Publicul a fost timid la inceput, dar dupa nici 3 ore artista era goala, cu hainele taiate in jurul ei. Vezi, Top 10. arta sa urli!.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Optusprezece, optisprezece sau optsprezece - care este forma corecta?

Ana Iorga a prezentat miercuri, la rubrica Pe cuvant, cinci greseli cele mai frecvente pe care le facem in privinta numeralelor. Numeralul cardinal unu se scrie fara -l final. Acest det.

Cele mai mari zece economii ale lumii in 2017. Tara care detine un sfert din avutia planetei

Economia Statelor Unite este cea mai mare din lume. Cu o valoare de 18 trilioane de dolari, reprezinta un sfert 24,3%) din avutia globala, arata cele mai recente date de la Manca Mondiala, citate de World Economic Forum.

Top filme 2017: Cele mai bune comedii lansate pana acum

Un top cu cele mai bune comediieste binevenit oricand simti nevoia sa iei o mica pauza de la filmele serioase sau poate ca ai avut o zi incarcata in care n-ai apucat sa razi. Oricum ar fi, ideea e ca toata lumea are nevoie de o portie de ras si este de inteles ca nu [].

Top telefoane din 2017: Cele mai bune smartphone-uri pe care sa le cumperi

Jumatatea anului este un moment prielnic sa intocmim un top telefoane din 2017, avand parte deja de multe lansari de flagship-uri pe care nu trebuie sa le ratam. Fiecare an ne aduce noi smartphone-uri puternice, multe venind nu doar cu performante sporite, ci si cu alte tipuri de inovatii. Cele mai bune telefoane din 2017 [].

Reduceri eMAG electrocasnice si electronice. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la televizoare, laptopuri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Una dintre cele mai populare jucarii in randul elevilor din intreaga lume a fost interzisa in mai multe scoli din Statele Unite, Marea Britanie si Franta. Jucaria este un spinner, adica un titirez modern, pe care toti copii il invart pe degete fie ca sunt acasa, in parc sau la scoala.

Cele mai frumoase insule din lume, potrivit portalului de turism Tripadvisor. Destinatii ideale in vara anului 2017

Plaje insorite, nisip fin, ape calde si peisaje paradisiace. Sunt doar cateva dintre ingredientele potrivite pentru o vacanta de vis in ceea ce expertii in turism denumesc cele mai frumoase insule de pe Pamant.

Unul dintre cele mai moderne spitale din zona Moldovei, functioneaza in ilegalitate de 7 ani, pe raspunderea managerului. Riscurile si motivele expuse de pompieri

Spitalul Municipal Dimitrie Castroian Husi, unitate medicala nou-construita in judetul Vaslui, functioneaza fara aviz si fara autorizatie pentru securitate la incendiu de 7 ani, de cand a fost dat in folosinta. ISU Vaslui afirma ca neregulile gasite la acest spital sunt mai multe si nu doar holurile prea inguste, asa cum au invocat autoritatile locale, care amenintau in anii trecuti ca inchid unitatea daca ISU refuza sa emita avizele necesare.

Cele mai frumoase aranjamente pentru o gradina de mici dimensiuni

Atunci cand avem o gradina mica, vrem o aranjam cat mai cochet si in asa fel incat sa ne ofere relaxare in orice moment. Fie ca alegem un mobilier de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )