Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru mame si sotii. Cum poti sa le faci ziua mai buna celor mai importante femei din viata ta

B1 B1,
Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru mame si sotii. Cum poti sa le faci ziua mai buna celor mai importante femei din viata ta

Weekendul acesta se sarabtoreste Ziua Femeii, iar daca nu ati ales inca un cadou pentru mama sau iubita voastra, pregatiti un mesaj frumos, care sa le faca duminica mai buna. Cuvintele alese potrivit, pot,. continuă pe B1

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

Cele mai frumoase trasee din lume ce merita a fi parcurse cu bicicleta FOTO

Motorul de cautare momondo. ro propune cele mai spectaculoase destinatii din lume care merita a fi parcurse pe doua roti. printre acestea se numara traseul pentru biciclete Van Gogh din Olanda sau traseul Rim, Marele Canion, Arizona.

MESAJE DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase felicitari, mesaje si urari pentru mame

In fiecare an, de 8 martie, se serbeaza Ziua internationala a femeii. In Romania, insa, sarbatoarea are o conotatie si mai speciala, pentru ca la aceasta data se serbeaza MAMA.

Mesaje Whatsapp si Messenger, felicitari de 8 martie pentru toate femeile si mamele

Un mesaj scris, insotit de o imagine potrivita pot face ziua mai frumoasa mamei, sotiei, iubitei, soacrei sau oricarei alte femei importante din viata ta. Iata cateva modele de felicitari de 8 Martie, Ziua Femeii, cu mesaje care nu vor da gres. Felicitari de 8 martie, mesaje Whatsapp si Messenger pentru mame si femei Trimiteti .

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Una din cele mai vechi fabrici de confecapoundii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, care facea haine pentru magazinele Steilmann, se va anchide din 13 martie, aici fiind angajaapoundi 138 de oameni, dintre care o parte deja a159;i-au gasit alte locuri de munca, a.

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Gabriela Cristea, executata de banci. Veste incredibila pentru vedeta Antena Stars, in cele mai grele procese

In Romania, stim foarte, bine, un om cu u salariu mediu nu reuseste sa-si acopere majoritatea cheltuielilor din salariu si, de cele mai multe ori apeleaza la credite bancare pentru a-si putea mentine pe o anume linie cheltuielile si nu numai. Daca va gandeati ca vedetele de la noi sunt scutite de astfel de situatii, .

Italia, 107 morti din cauza Covid-19 si peste 3.000 de imbolnaviri: Trebuie sa ne pregatim pentru cele mai complicate doua luni de dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Italia trebuie sa se pregateasca pentru cele mai complicate de doua luni de dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a afirmat dr. Giovanni di Perri, un renumit virolog din Torino, potrivit.

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri de la jumatatea anului 2017

Preturile petrolului au scazut, joi, la cele mai reduse niveluri de la jumatatea anului 2017, dupa ce Rusia a respins propunerea OPEC de taiere mai accentuata a productiei pentru stabilizarea preturilor, pe fondul epidemiei de coronavirus care incetineste economia mondiala si afecteaza cererea de energie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )