Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai importante lucruri de stiut despre operatiile pe inima, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante lucruri de stiut despre operatiile pe inima, la Adevarul Live de la ora 15.00

Conf. dr. Horatiu Moldovan, seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara a Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. dr. Iliescu din Capitala, vine la Adevarul Live sa ne spuna cati dintre romani au nevoie de operatii pe inima si de ce trebuie sa tinem cont daca suferim de afectiuni cardiovasculare. continuă pe Adevărul

Cele mai importante cuvinte pe care i le poti spune unui copil

Le spunem multe copiilor nostri. Le vorbim mult, incercam sa fim parteneri de discutie abili, sa fim amuzanti, sa fim profesori sub acoperire, sa ii invatam cate ceva in fiecare zi. insa exista o colectie mica si pretioasa de cuvinte, de formule care fac minuni si ne aduc mai aproape de cele mai importante fiinte din viata noastra.

Cele mai ciudate lucruri despre olteni. Tu stii unde sunt La Trenul Pierdut, unde bei pana uiti de drum, sau La Crucea de Piatra - locul confiscat de prostituate?

Oltenii isi aduc aminte cu zambetul pe buze ca, inainte de Revolutie, isi dadeau intalnire in punctele cheie ale orasului. Sociologii au declarat ca aceste repere i-au ajutat pe oameni sa comunice mai usor.

Cele mai interesante lucruri pe care le poti face cu ajutorul Google

Google a ajuns mult mai mult decat un motor de cautare, fiind capabil sa indeplineasca numeroase sarcini complexe. Oricine poate efectua o cautare simpla pe Google, insa uneori primele rezultate nu sunt exact cele de care avem nevoie. Pentru multi utilizatori, asta implica vizualizarea mai multor pagini cu rezultate sau numeroase alte cautari. Pentru a [].

Cele mai bune 10 filme despre Primul Razboi Mondial

Filmele de razboi captiveaza mereu spectatorii. Departe de ororile frontului, in timp si spatiu, oamenii sunt fascinati de povestile de razboi, de lupte si eroi, astfel ca regizorii de film n-au dus niciodata.

VIDEOFOTO: TOP3 cele mai subtiri smartphone-uri romanesti

Companiile romanesti producatoare de telefoane mobile au devenit in ultimii ani din ce in ce mai competitive. Dincolo de raportul calitate-pret si inovatiile tehnologice, majoritatea brandurilor autohtone au investit si in design. Romania libera a ales sa faca un TOP 3 al celor mai subtiri smartphone-uri romanesti al celor mai importante companii precum Allview, Evolio si E-boda.

15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Intrebarile pe care ti le pune un copil te lasa de multe ori cu cura cascata. Indiferent cat sunt de mici, ei sunt tot timpul pregatiti. Nici la capitolul raspunsuri, copiii nu stau rau. Iata cele mai emotionante.

Cele mai infricosatoare mistere ale omenirii

Cele mai infricosatoare mistere ale omenirii. in istoria contemporana pot fi gasite numeroase exemple ale unor locuri sau povesti infricosatoare despre care inca nu se poate spune cu exactitate daca sunt inventii sau intamplari care trec de limita normalului.

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

Industria auto riposteaza fata de demonizarea masinilor diesel: Motoarele diesel de astazi sunt cele mai curate realizate vreodata

Una dintre cele mai importanta asociatii auto din Marea Britanie a lansat o contra-campanie care vine in apararea masinilor diesel ce vor fi tot mai dur penalizate in mai multe tari europene. Masinile diesel nu sunt nici pe departe atat de poluante cum sustin cei care vor sa le interzica, iar normele Euro 6 prevad reducerea drastica a emisiilor de oxid de azot, spun initiatorii campaniei. Constructorii auto sunt deranjati de faptul ca in ultimii 20 de ani au fost incurajati sa investeasca masiv in masinile diesel, iar acum totul va fi in zadar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )