Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai interesante orase subacvatice din lume: atractii scufundate care pot fi vizitate VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai interesante orase subacvatice din lume: atractii scufundate care pot fi vizitate VIDEO

Chiar daca este mai dificil sa ajungi in adancul apelor pentru a vizita orase, monumente sau chiar inchisori scufundate, exista mai multe astfel de locuri care pot fi admirate. Iata numai o parte dintre acestea, cu adevarat spectaculoase. continuă pe Adevărul

Fabricate in Europa: cele mai luxoase 5 masini din lume

Materialele moi la atingere in tot interiorul, suspensii care permit masinilor sa pluteasca peste denivelari, scaune cu masaj care se misca in toate directiile posibile, acestea sunt doar cateva din lucrurile care fac ca o masina sa fie deosebita. Vezi.

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii [].

Program TV in weekend. Cele mai interesante filme pentru copii

Cei mici au in acest sfarsit de saptamana in program TV weekend cateva pelicule interesante. Iata cateva recomandari de filme pentru copii:.

Program TV azi. Cele mai interesante documentare cu animale salbatice

Cei care vor sa vada documentare cu animale salbatice in seara aceasta au in program TV cateva productii interesante. Iata cateva recomandari:.

FOTO. Cele mai interesante roluri ale lui Mircea Albulescu, pe scena Teatrului National Bucuresti

Mircea Albulescu a fost actor al Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti din 1975 pana in prezent. Ultima rol jucat pe aceasta scena, la data de 2 aprilie 2016, a fost Boian, in piesa Molto, gran impressione de Romulus Vulpescu, regia Dan Tudor.

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei.

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

Care sunt cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Un studiu asupra morbiditatii privind bolile profesionale, aratat ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut .

Un atelier revolutionar destinat start-up-urilor va fi dezvoltat la Bistrita. Acesta va fi acreditat de una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Parcul Industrial situat la doi pasi de Bistrita vine cu un produs revolutionar destinal start-up-urilor. Este vorba despre un Fab Lab, un atelier unde firmele aflate la inceput care nu-si permit sa-si dezvolte propria linie de productie, vor putea realiza orice produs. Fab Lab-ul urmeaza a fi acreditat de MIT, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

TOP 10 cele mai puternice servicii secrete

Multe dintre serviciile secrete ale unor tari, precum CIA, MI6, FSB sau Mossad, si-au dobandit un renume de-a lungul istoriei, de multe ori ca urmare a implicarii lor in anumite scandaluri, insa sunt altele care, desi sunt foarte puternice, sunt mai putin cunoscute. Site-ul toptenscentral. com a realizat un top al celor mai bune 10 servicii secrete din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )