Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai memorabile momente de la Cannes

ADPM ADPM,
Cele mai memorabile momente de la Cannes

Editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes a debutat aseara cu spectaculoasa ceremonie Red Carpet. Toata istoria festivalului este insa presarata cu o serie de momente ce au devenit memorabile odata cu trecerea anilor. Iata cateva dintre acestea. continuă pe ADPM

Lideri platilor electronice: care au fost cele mai vandute carduri ale anului si ce tranzactii au inregistrat

Banca Transilvania, ING Bank si Raiffeisen Bank sunt bancile care au vandut cele mai multe carduri pe piata din Romania si care au inregistrat cele mai mari tranzactii electronice.

O singura universitate din Romania apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. 108 universitati din tara au fost analizate

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. Universitatea din Cluj s-a clasat in acest top pe locul .

INFOGRAFIC Scutul antiracheta de la Deveselu devine operational de joi - Cum functioneaza, care sunt costurile si care sunt cele mai importante reactii de pana acum ale Rusiei

La Baza 99 Deveselu va fi certificata, joi, capacitatea operationala a sistemului de aparare antiracheta Aegis Ashore AAMDS) din Romania, ceea ce inseamna ca scutul anti-racheta american devine oficial activ si integrat in sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice al NATO. Este vorba despre una dintre cele mai importante baze americane din Europa, conceputa ca sistem de aparare impotriva pericolelor din afara Europei. Din ce este, insa, formata baza de la Deveselu? Care sunt elementele cele mai importante ale scutului si ce au spus pana acum oficialii rusi despre sistemul antiracheta de pe teritoriul Romaniei?.

Cele mai bune laptopuri pentru birou pe care le poti cumpara acum

Un laptop de birou care sa ti se potriveasca perfect nu este usor de gasit, insa modelele de mai jos sunt printre cele mai bune de pe piata. in cazul in care esti in cautarea unui laptop de birou de calitate, trebuie, inainte de toate, sa fii dispus sa cheltuiesti o suma relativ mare de [].

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

Bill Gates si Angelina Jolie, cele mai admirate personalitati din lume in 2016. Ascensiune pentru Putin si Elisabeta a II-a, declin pentru Papa si Malala

Cofondatorul companiei Microsoft Bill Gates si actrita Angelina Jolie sunt cele mai admirate personalitati din lume in 2016, releva un sondaj realizat in 30 de tari de institutul international de cercetare YouGov.

Artistii cu cele mai mari castiguri in 2015! Taylor Swift, cea mai bogata! Iata restul clasamentului!

Revista Billboard a facut public clasamentul artistilor din industria muzicii care au castigat cel mai mult in anul 2015. Taylor Swift domina topul. Iata de cine este urmata.

Dacian Ciolos, mesaj pentru Familia Regala: Transmit cele mai alese ganduri si cele mai calde sentimente (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a transmis pe pagina oficiala de Facebook un mesaj catre Familia Regala, cu ocazia Zilei Regelui. Transmit Familiei Regale, de sarbatoarea Coroanei Romane la 150 de ani, cele.

in 40 de ani, nimeni nu va mai conduce masini: Inteligenta artificiala, dezbatuta de cele mai luminate minti

In cadrul Intel International Science and Engineering Fair 2016 ISEF 2016), competitie desfasurata in Phoenix, Arizona, participantii au avut ocazia sa adreseze unor personalitati din lumea stiintei. Una dintre cele mai interesante intrebari a facut referire laviitorul omenirii in contextul dezvoltarii accelerate a inteligentelor artificiale. Intel ISEF aduna, in fiecare an, peste 1750 de elevi [].

STUDIU Calitate dezastruoasa a aerului in cele mai multe dintre orasele planetei

Nu mai putin de 80% din persoanele care locuiesc in orase sunt expuse unor niveluri de calitate a aerului care nu respecta limitele stabilite de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )