Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai rapide picioare din lume se intrec in pasi de dans, la Bucuresti!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cele mai rapide picioare din lume se intrec in pasi de dans, la Bucuresti!

Cultura spaniola este de departe una dintre cele mai bogate, fiecare regiune a tarii mandrindu-se cu ale sale fieste colorate, coride care iti taie respiratia sau ritmuri pasionale de flamenco. Fratii Los Vivancos, sapte minuni cu acelasi cod genetic, care au intrat in Guinness World Records pentru cele mai rapide picioare din lume si . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cele mai simpatizate vedete din Romania! Iata rezultatele studiului!

Cele mai simpatizate vedete din Romania au fost desemnate in urma unui amplu studiu. Iata ce nume celebre se regasesc in rezultate.

Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume vor STRALUCI in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

Cele mai importante cladiri si monumente din intreaga lume vor fi iluminate, sambata seara, in culoarea albastra.

VIDEO Cele mai tari reclame din Republica Moldova

Sunt facute cu scopul sa atraga atentia si sa promoveze un produs sau un mesaj. Unele dintre ele trec neobservate, altele, insa, raman in memoria tuturor si devin virale, fiind apreciate si peste hotare. Adevarul a selectat cele mai tari reclame din Republica Moldova.

Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Traim intr-o epoca in care neincrederea fata de alesi, guverne sau pur si simplu persoane influente atinge cote nemaiintalnite. in urmatoarele randuri, va prezentam cinci situatii din istorie in care povestea oficiala a avut putine in comun cu adevarul; practic, unele dintre cele mai mari minciuni din istorie.

Pe ce loc se situeaza romanii in topul celor mai prosti soferi din lume

Trafic haotic, soferi care nu respecta regulile de circulatie sau politistii rutieri, infrastructura deplorabila, toate acestea au contribuit la realizarea unui clasament al celor mai slabi soferi din lume, dar si al unui top in care se regasesc cei mai buni dintre automobilisti. Soferii romani figureaza pe lista neagra, alaturi de confratii din Ecuador si Indonezia.

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta.

Cel mai scump magazin din lume. Locul unde o pijama costa 2.500 de dolari

Cum dezvolti un concept de magazin in care clientul sa se simta onorat ca isi poate cumpara o pijama cu 2. 500 de dolari?Rodeo Drive este una dintre cele mai faimoase strazi din lume. Aflata la intersectia.

Top 30 locuri pe care trebuie sa le vezi in Romania recomandarile celui mai cunoscut portal de calatorii din lume

U siguranta, sunt multe locuri frumoase in Romania pe care nu le-ati descoperit inca. Cateva idei puteti gasi intr-un top realizat cel mai cunoscut portal de calatorii din lume.

Dor Geta Popescu ataca un nou record. Va fi cea mai tanara persoana din lume care va escalada varful Ojos del Salado

Dor Geta Popescu 12 ani) va pleca luna viitoare in expeditie pe Ojos del Salado 6. 893m), cel mai inalt vulcan din America de Sud. Daca va ajunge in varf va stabili un nou record mondial de varsta 12 ani si sase luni). Vechiul record ii apartine chiar surorii ei Crina Coco Popescu care avea 14 ani cand a urcat pe munte.

Cele mai frecvente boli de inima

Bolile de inima impreuna cu accidentele vasculare cerebrale reprezinta prima cauza de mortalitate in Romania. Cele mai frecvente boli de inima in randul populatiei sunt infarctul miocardic, tulburarile de ritm cardiac si insuficienta cardiaca. Aflati cum sa recunoasteti cele mai frecvente boli de inima si cand trebuie sa mergeti la medic.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )