Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai rele femei in functie de zodie! Te numeri printre ele?

Antena3 Antena3,
Cele mai rele femei in functie de zodie! Te numeri printre ele?

Nativele zodiilor de mai jos sunt extrem de periculoase. Femeia Scorpion taie si spanzura Deosebit de razbunatoare, femeia Scorpion este fixata pe secrete, nu uita si iarta. Scorpioanca este suspicioasa, exploziva . continuă pe Antena3

Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are.

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Cele mai amuzante bancuri despre albine. Ce fac doua albine pe Luna

Adevarul va prezinta un top cu cele mai amuzante bancuri despre albine. Va invitam sa continuati lista, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti despre aceleasi insecte.

VIDEO Romania, printre cele mai instabile tari europene in materie de guvernare. Un ministru rezista in medie doar un an

Un an de zile. Aceasta este durata medie de viata a unui ministru, in Romania. Un studiu care a analizat mai multe state europene arata ca avem cel mai schimbator Guvern.

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Cele mai tari 10 bancuri cu canibali. Ce scrie pe aeroportul canibalilor? Bine ati venit, manca-v-as!

Va prezentam o colectie a celor mai amuzante bancuri despre canibali. Propriile glume de acest gen le puteti scrie la sectiunea de comentarii de mai jos.

Cum sa alegi cele mai bune legume din piata

Vara, pietele abunda in legume proaspete. Acum este momentul sa le incluzi cat mai des in preparatele tale, in felurite combinatii. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a te bucura de alegeri cat mai gustoase pentru mesele tale.

Licee fara cautare la Brasov. 409 locuri au ramas libere. Unde s-a intrat cu cele mai mari medii

Desi s-a intrat la liceu si media 2. 00, mai sunt colegii atat din municipiu, cat si din judet unde mai sunt locuri libere. in total mai sunt 209 locuri vacante.

Actiunile Retrasib, cele mai rentabile de la Bursa de Valori Bucuresti

Actiunile producatorului de transformatoare si autotransformatoare pentru transportul si distributia energiei electrice Retrasib Sibiu RTRA), care s-au apreciat cu 43,68%, raportat la moneda euro, in ultima saptamana perioada 18-25 iulie), reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul de timp analizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )