Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cele mai utile aplicatii mobile in 2020

România Liberă România Liberă,
Cele mai utile aplicatii mobile in 2020

In zilele noastre, telefoanele mobile au devenit mai mult decat niste dispozitive pe care sa le folo. continuă pe România Liberă

Utile: Cele mai periculoase 10 obiceiuri care iti distrug rinichii; Ce drepturi ai cand faci cumparaturi online; Metoda prin care ai putea adormi in numai 60 de secunde daca ai probleme cu somnul

Medic: Donarea de sange scade riscul de infarct si accident vascular cerebral. Dr. Doina Gosa: Donarea de sange are beneficii certe, cum ar fi: monitorizarea starii. Ce simptome apar in toate tipurile de cancer si sunt adesea ignorate. Scadere in greutate inexplicabila :cele mai multe persoane cu cancer vor pierde in greutate.

Cele mai utile 5 trucuri de pe Gmail, de care nu stiai, care-ti vor usura viata

In cazul in care folosesti Gmail doar sa trimiti si sa primesti mailuri, nu utilizezi deloc aplicatia la potentialul sau maxim. Produsul Google ofera cele mai populare servicii de acest.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoanele dragi

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!.

TOP 25 cele mai frumoase specii de flori din lume

Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu, in care El a uitat sa aseze si un suflet. Henry Beecher De-a lungul timpului, acest dar minunat al naturii ne-a ajutat sa ne exprimam emotiile si.

Planul la zi pentru autostrada Sibiu - Pitesti, dezastru cu premeditare. Tronsoanele cele mai grele, licitate in baza unor studii incomplete, criticate de expertii europeni Cum justifica CNAIR si ce probleme a identificat un geolog

O mare parte din sectiunile montane din autostrada A1 Sibiu - Pitesti, practic zonele cele mai grele, vor fi scoase la licitatie, cu toate ca vechile studii nu au fost refacute, iar forajele geotehnice cerute de expertii europeni lipsesc aproape cu desavarsire. CNAIR sustine insa ca are o analiza noua realizata de BEI, care ii sprijina, dar noi informatii indica de fapt ca aceasta a vizat doar tunelurile, nu intregul traseu. in schimb, expertii critica lipsa forajelor geotehnice, iar intr-un caz chiar discrepanta majora intre un foraj vechi si unul realizat recent in acelasi punct. Riscurile sa ne ducem in 20 de ani in ritmul asta sunt foarte mari. Daca nu e studiata cum trebuie, autostrada nu se va face, avertizeaza expertii.

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? Oaierless

Pe seama ciobanilor, care isi petrec mult timp pe munte, departe de lumea satului, s-au facut intotdeauna glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri pe aceasta tema.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Plec la Italia

Doua blonde stau de vorba: Luna viitoare plec la Venetia. Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? Da, dar atunci strazile erau inundate.

Bitdefender: Una dintre cele mai populare camere de supraveghere pentru bebelusi poate fi compromisa. Toate pozele si filmele pot fi vazute de catre atacatori

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au descoperit o serie de vulnerabilitati nereparate in camerele de supraveghere pentru copii iBaby Monitor, care permit atacatorilor sa acceseze alertele trimise catre parinte sub forma de fotografii si filmulete. Mai mult, raufacatorii pot prelua controlul asupra unei camere ca sa filmeze live sau chiar sa ajunga la datele personale ale proprietarului, precum nume, adresa de email, localizare si poza de profil.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca. Topul companiilor

In luna februarie, romanii au continuat sa-si caute joburi noi, iar companiile au inregistrat cu 5% mai multe aplicari la joburi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )