Libnet.ro
UNICEF

14:45

Utile: Cele mai periculoase 10 obiceiuri care iti distrug rinichii; Ce drepturi ai cand faci cumparaturi online; Metoda prin care ai putea adormi in numai 60 de secunde daca ai probleme cu somnul

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai periculoase 10 obiceiuri care iti distrug rinichii; Ce drepturi ai cand faci cumparaturi online; Metoda prin care ai putea adormi in numai 60 de secunde daca ai probleme cu somnul

Medic: Donarea de sange scade riscul de infarct si accident vascular cerebral. Dr. Doina Gosa: Donarea de sange are beneficii certe, cum ar fi: monitorizarea starii. Ce simptome apar in toate tipurile de cancer si sunt adesea ignorate. Scadere in greutate inexplicabila :cele mai multe persoane cu cancer vor pierde in greutate. continuă pe Hotnews

Test psihologic. 10 intrebari care iti vor arata cat esti de geloasa in relatie

Statisticile arata ca spre deosebire de barbati femeile manifesta un sentiment de gelozie mult mai dezvoltat, lucru ce adesea afecteaza relatiile de cuplu. Control permanent, suspiciuni si lipsa increderii tradeaza probleme intre cei doi parteneri.

Comportamente care iti distrug relatiile. Mihai Vorpchievici si Lidia Fecioru, atentionari importante

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit despre comportamentele care iti distrug relatiile.

Planul la zi pentru autostrada Sibiu - Pitesti, dezastru cu premeditare. Tronsoanele cele mai grele, licitate in baza unor studii incomplete, criticate de expertii europeni Cum justifica CNAIR si ce probleme a identificat un geolog

O mare parte din sectiunile montane din autostrada A1 Sibiu - Pitesti, practic zonele cele mai grele, vor fi scoase la licitatie, cu toate ca vechile studii nu au fost refacute, iar forajele geotehnice cerute de expertii europeni lipsesc aproape cu desavarsire. CNAIR sustine insa ca are o analiza noua realizata de BEI, care ii sprijina, dar noi informatii indica de fapt ca aceasta a vizat doar tunelurile, nu intregul traseu. in schimb, expertii critica lipsa forajelor geotehnice, iar intr-un caz chiar discrepanta majora intre un foraj vechi si unul realizat recent in acelasi punct. Riscurile sa ne ducem in 20 de ani in ritmul asta sunt foarte mari. Daca nu e studiata cum trebuie, autostrada nu se va face, avertizeaza expertii.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? Oaierless

Pe seama ciobanilor, care isi petrec mult timp pe munte, departe de lumea satului, s-au facut intotdeauna glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri pe aceasta tema.

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoanele dragi

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!.

Cele mai tari genti prezentate la Fashion Weeks 2020

Marii designeri ai lumii si-au prezentat recent, pe catwalk-urile de la Milano, Paris si New York, propunerile in materie de accesorii pentru toamna acestui an. Iata ce genti se vor purta in sezonul rece, conform celebrelor case de moda.

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

Subiectele zilei: Coronavirus, adevarat si fals: cele mai comune mituri, demontate; Cristian Tudor Popescu, ingrijorat de coruptovirus. Gazetarul a comentat flagrantul delict de mita pentru Sorina Pintea

In drum spre un nou razboi ruso-turc? O schimbare radicala s-a produs in conflictul ruso-turc privind Siria. Tensiunile intre Moscova si Ankara si riscurile pentru Europa. in tara asta si ca sa fii voluntar iti trebuie pile! Schizofrenia sociala sau cum iubim coruptia, dar ii uram pe corupti. Suntem un popor care sufera de.

Top 20 Cele Mai Frumoase Plaje Exotice din Lume

Ce poate fi mai frumos decat sa te pregatesti pentru o vacanta? Poate doar sa planifici una intr-o insula exotica de unde nu iti vei mai dori sa pleci vreodata. Sau, cel putin, sa pleci doar ca sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )