Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai vandute modele de masini premium in Romania in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai vandute modele de masini premium in Romania in 2017

Marcile auto premium nu au avut un an foarte bun in 2017, vanzarile au fost de 9. 500 de unitati, in scadere usoara pentru majoritatea brandurilor, insa modelele cele mai cautate au inregistrat o cerere in crestere. Care este modelul cel mai bine vandut. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai vandute modele de masini premium in Romania in 2017

Marcile auto premium nu au avut un an foarte bun in 2017, vanzarile au fost de 9. 500 de unitati, in scadere usoara pentru majoritatea brandurilor, insa modelele cele mai cautate au inregistrat o cerere in crestere. Care este modelul cel mai bine vandut.

Masini ale Volkswagen, BMW si Audi, cele mai verificate in Romania, in vederea cumpararii

Masini ale marcilor Volkswagen, BMW si Audi sunt cele mai verificate de clientii de automobile second hand din Romania, in vederea achizitiei, arata datele autoDNA. ro, platforma de verificare online a istoricului autovehiculelor. Datele mai arata ca mai putin de 10% din totalul masinilor rulate comercializate in Romania, in 2017, au avut istoricul verificat, restul de 90% fiind cumparate 65506;pe incredere65506;, doar in baza informatiilor furnizate de vanzator, spune Razvan Pavel, managing partner autoDNA. ro, intr-un comunicat de presa.

24 IT. Cele mai asteptate telefoane ale anului 2018

2017 a fost anul telefoanelor cu ecrane generoase care au facut pasul spre camerele duale si care au fost dotate cu procesoare puternice. 2018 se arata un an interesant din acest punct de vedere. La finalul lunii.

Cele mai frumoase bijuterii de la Golden Globes 2018

La Golden Globes 2018 privirile tuturor s-au indreptat nu doar spre vestimentatiile purtate de marile vedete pe Red Carpet, ci si asupra accesoriilor pe care acestea le-au purtat. Iata care au fost cele mai frumoase bijuterii de la marea ceremonie.

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

7 carti care au fost cele mai citite de catre milionari in ultimii ani

Cititul este una dintre cele mai bune modalitati pentru a ne deschide mintea spre idei si perspective diferite. Cu ajutorul cartilor putem intelege foarte bine ce au invatat si trait altii. Urmatoarele sapte carti au fost cele mai citite si recomandate.

Ce firme cauta angajati: Top domenii cu cele mai multe locuri de munca

Cele mai multe joburi disponibile la inceput de an sunt pentru candidatii cu experienta in domeniul IT, in vanzari si retail, in domeniul economic si in cel al transporturilor, potrivit unei analize Bestjobs, citata de Agerpres.

Cele mai puternice rugaciuni de multumire. Cuvintele pentru Dumnezeu de care uitam, desi ar trebui rostite zilnic

Fiecare om cunoaste puterea rugaciunii. Nu e om care sa nu se fi rugat macar o data. E cele mai multe ori, insa, uitam sa rostim si o rugaciune de multumire pentru tot ce am primit de la Dumnezeu. Rugaciune de.

Cele mai ciudate inventii ale tuturor timpurilor. Cum arata robotul care te hraneste cu suc de rosii si la ce folosesc sandalele cu talpa de iarba

Sandalele care detecteaza metale, robotul care te hraneste cu suc de rosii in timp ce alergi sau furculita pentru deget sunt doar cateva dintre cele mai bizare inventii, care nu au avut succes la public, dar au starnit mare amuzament.

VIDEO Iarna de vis din Retezatul Mic. Cele mai frumoase privelisti de pe munte

Peisaje de basm se dezvaluie calatorilor care ajung in aceste zile in Retezatul Mic. Cele mai inalte varfuri ale Retezatului sunt acoperite cu un strat consistent de zapada, iar turistii se pot apropia de ele, urcand la Saua Iepei 1950 metri) pe un traseu accesibil excursiilro de o zi.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )