Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai vizionate clipuri video de pe adevarul.ro: secretare indecente la locul de munca si violoncelisti care au rupt barierele dintre genurile muzicale

Adevărul Adevărul,
Cele mai vizionate clipuri video de pe adevarul.ro: secretare indecente la locul de munca si violoncelisti care au rupt barierele dintre genurile muzicale

De la secretare indecente la locul de munca, parodii despre romanii din Italia pana la reinterpretarea unor piese cunoscute cu ajutorul violoncelelor si razbunarea unui manechin dotat, toate au facut deliciul utilizatorilor de pe site-ul Adevarul, in topul celor mai urmarite clipuri video ale sectiunii Entertainment. continuă pe Adevărul

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014.

Cele mai linistite sarbatori de iarna din ultimii ani: niciun deces in accidente rutiere

Cele mai linistite sarbatori de iarna la Calarasi din ultimii ani. Cele trei accdiente uriere inregistrate in perioada 24 decembrie-4 ianuarie 2015 nu s-au soldat cu niciun deces si nu au fost comise infractiuni grave contra vietii, cum sunt omorul, tentativa de omor sau loviturile cauzatoare de moarte.

Cele mai bune alimente pentru a avea ochi sanatosi

A fi sanatos se traduce deseori printr-o dieta echilibrata si un stil de viata activ. Cu toate acestea, ca sa ne pastram sanatosi in intregime trebuie sa avem grija si de ochii nostri, furnizandu-le complexul de vitamine si minerale necesar. Iata o lista cu cele mai bune alimente care intaresc vederea.

Cele mai mici dobanzi la credite: topul celor mai ieftine imprumuturi de nevoi personale in lei

Cele mai mici dobanzi la credite. Pentru cei carora li s-au terminat resursele financiare in urma Sarbatorilor de iarna si vor sa contracteze un imprumut bancar pentru acoperirea unor cheltuieli, Adevarul prezinta topul celor mai ieftine credite de nevoi personale in lei.

FOTO Cele mai frumoase imagini surprinse iarna in muntii din Valcea

Cele mai spectaculoase peisaje de iarna pot fi admirate in nordul judetului Valcea, in Muntii Capatanii sau pe Varful Cozia. Imaginile in care predomina albul zapezii te duc cu gandul la iernile de altadata.

FOTO in lumea gheturilor: cele mai frumoase ierni la Marea Neagra. Imaginile de vis au aparut si in Daily Mail

Marea Neagra este locul unde iarna scrie cele mai frumoase povesti in gheata. Lumea ireala creata de anotimpul geros la Constanta a fost admirata de o lume intreaga.

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba.

VIDEO Cele mai asteptate filme din 2015

Anul 2015 se anunta a fi unul extrem de important pentru industria cinematografica, ingredientele cheie ale premierelor noului an fiind continuari cu succes garantat, legende ale Hollywoodului, supereroi si efecte speciale. Adevarul va prezinta o lista a celor mai asteptate filme.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: in inima padurii, o poveste pentru adulti de toate varstele pentru care Meryl Streep merita o nominalizare la Oscar

Filmul Into the Woods/in inima padurii are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cu o combinatie a unora dintre cele mai cunoscute povesti ale copilariei Scufita Rosie, Cenusareasa), productia adaptata dupa o piesa de pe Broadway cu acelasi nume propune o incursiune intr-o lume de basm in care Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt si Chris Pine ofera reprezentatii de seama unui public format din copii de toate varstele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )