Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cinci ani de la moartea lui Robin Williams. Cele mai importante filme de vazut cu regretatul actor

Antena3 Antena3,
Cinci ani de la moartea lui Robin Williams. Cele mai importante filme de vazut cu regretatul actor

Vestea ca Robin Williams a pasit in nefiinta, la 63 de ani, i-a intristat pe toti cunoscutii sai si pe cei care au urmarit filmele in care a jucat. S-a intamplat pe 11 august 2014, cand a fost gasit. continuă pe Antena3

Cat de schimbata este sotia lui Gabriel Cotabita, la 3 ani de la nunta. Alina e femeia care i-a dat putere in momentele cele mai grele

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, moment in care Alina radia de fericire la bratul sotului. Cum arata acum, la 3 ani de la momentul in care au zis .

Top 5 cele mai mari esecuri in turism: De la hoteluri si mall-uri fara clienti, la insule artificiale abandonate

Un hotel care nu a gazduit niciodata oaspeti sau insule artificiale care reproduc harta lumii. Sunt doar doua dintre proiectele turistice in care s-au investit sume uriase de bani, dar care, in final, au fost clasificate drept cele mai mari.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Aveti grija sa nu le gresiti acestor nativi!

Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar.

Boris Johnson vrea vize accelerate pentru cele mai bune creiere, dupa Brexit

Noul premier britanic Boris Johnson a anuntat un proiect in vederea emiterii accelerate de vize, menit sa atraga cele mai bune creiere si sa permita Regatului Unit sa continue sa fie o superputere stiintifica dupa Brexit, relateaza AFP.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2019

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram. Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema. Idolii noii generatii vin si din lumea modelelor de catwalk sau a fotbalului.

Top 15 cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna si Britney Spears ori Anne Hathaway, Lindsay Lohan si Emily Ratajkowski, iata vedetele care au facut, de-a lungul anilor, cele mai mari gafe vestimentare.

Rotatia cadrelor, reteta de la conducerea Jandarmeriei. Cei trei cercetati in dosarul 10 august au ocupat in ultimul an cele mai importante functii din Inspectorat, iar omul in alb este tot sef al Brigazii Speciale

Cei trei sefi din Jandarmerie cercetati de procurorii DIICOT pentru interventia brutala asupra manifestantilor de la protestul din 10 august anul trecut, Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au ocupat in ultimul an sau ocupa in continuare - posturi la nivelul cel mai inalt in Jandarmeria Romana. Practic, prin numiri si imputerniciri, ei au fost rotiti intre ei in cele mai importante posturi din Jandarmerie, cele de inspector general, prim-adjunct si sef al Jandarmeriei Bucuresti.

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

El Mundo: Traficul de persoane, o afacere de cinci milioane (de euro) pe zi, care se desfasoara sub nasul nostru Romancele, printre cele mai frecvente victime

In Spania, activitatea de trafic de persoane ruleaza in jur de cinci milioane de euro pe zi. in Europa, sunt 2. 280 de milioane de dolari, si 32. 000 de milioane, la nivel mondial, scrie El Mundo, citat de Rador. Cele mai frecvente victime sunt nigeriene, romance, venezuelene si columbiene. in ceea ce priveste exploatarea fortei de munca, majoritatea victimelor provin din Vietnam, Romania si Moldova.

Baiat de cinci ani din Galati, luat de la femeia care l-a crescut si dat inapoi mamei. Micutul ar fi fost batut

Un copil de cinciani a fost luat de autoritati de la strabunica de 82 de ani care il crestea si l-a dat mamei. Autoritatile din Galati s-au autosesizat, dupa ce pe site-urile de socializare au aparut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )