Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Antena3 Antena3,
Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a depasit suma de noua milioane de dolari obtinuta din tenis, dupa ce a disputat, duminica, finala Rogers Cup. Halep a primit suma de 227. 640 de dolari dupa finala de la. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Cele mai mari cladiri din lume

Printre cele mai mari cladiri din lume se numara si Palatul Parlamentului din Bucuresti. Impozanta constructie se afla pe locul 38, insa figureaza pe locul 2, ca si constructie cu scop administrativ, dupa Pentagon.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai.

Cine sunt politistii cu cele mai mari salarii din IPJ Valcea

Doi dintre sefii Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Valcea se numara in prezent printre cei mai bine remunerati politisti din intreaga tara, acestia realizand anul trecut venituri de peste 80 000 de lei.

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE, multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va prezinta cateva dintre ofertele cu locuri de munca pentru romani in UE, prezentate pe portalul specializat tjobs. ro.

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE), multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va.

Oprire de apa, miercuri, pe una dintre cele mai importante strazi din Galati

Intreruperea va dura noua ore, intre 8,00-17,00, si este cauzata de lucrarile de cuplare a consumatorilor din zona la noua conducta magistrala. Apa Canal SA recomanda clientilor ei sa-si faca din vreme provizii de apa potabila.

Mai putin de doua saptamani pana la inceperea Festivalului Enescu 2015. Prestigioasa orchestra americana San Francisco Symphony anunta participarea la Festival

San Francisco Symphony Orchestra, una dintre cele mai bine cotate orchestre americane din lume si prima orchestra care a facut vreodata inregistrari simfonice radio anunta participarea la editia 2015 a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )