Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine sunt cei mai mari exportatori din Republica Moldova: Producatorii de accesorii auto si brokerii vamali

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei mai mari exportatori din Republica Moldova: Producatorii de accesorii auto si brokerii vamali

Compania germana Draexlmaier Automotive este cel mai mare exportator din economie, iar intreprinderea moldo-rusa Moldovagaz principalul importator, potrivit datelor Serviciului Vamal. continuă pe Adevărul

Cum se simt cei mai mari actionari din bancile romanesti.

Expunerea bancilor austriece pe tarile emergente ale Europei, inclusiv Romania, unde au peste 30% din piata, se transforma dintr-o sursa de profit intr-un factor de risc. Anul 2014 va fi unul greu pentru grupurile financiare cu sediul la Viena, mai ales ca acestea nu sunt ferite de riscuri nici la ele in tara. Austria nu va depasi limita de 5,8 miliarde de euro stabilita pentru sprijinirea bancilor care se confrunta cu dificultati, in ciuda activelor toxice detinute de creditorul Hypo Alpe .

Tariceanu: Nu cred ca vom ajunge la o solutie. Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas

Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas si sa continue criza, a declarat fostul premier PNL Catalin Popescu Tariceanu, marti seara, dupa sedinta de la Palatul Parlamentului. Pe.

Tariceanu: Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas

Fostul premier PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa sedinta conducerii liberale, ca, in opinia sa, sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas si sa continue criza.

Felix Rache: Pe cine injura cel mai mult Traian Basescu, ala ajunge presedintele Romaniei

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica a declarat ca persoana care este cel mai mult injurata de presedintele Basescu are cele mai mari sanse la agerile prezidentiale. Vorbim despre.

Mircea Sandu: 16 dintre stadioanele inscrise pentru CE fotbal 2020 sunt mai mari ca Arena Nationala

Un numar de 16 stadioane inscrise in competitie pentru organizarea CE de fotbal 2020 sunt mai mari ca Arena Nationala, a explicat, marti, presedintele FRF Mircea Sandu. Acesta a precizat faptul caRomania.

Cine sunt figurile opozitiei din Ucraina

De aproape trei luni de zile, sute de mii de ucraineni protesteaza la Kiev si-n toata Ucraina impotriva presedintelui Yanukovici si fata de apropierea tarii de Rusia. Noaptea trecuta protestele au atins apogeul violentei cu cel putin 25 de oameni pierzandu-si viata. Intre sutele de mii de protestatari, liderii politici ai opozitiei au fost de multe ori in strada cot la cot cu manifestantii. In ianuarie, cand presedintele Ianukovici a oferit pozitia de premier si vice-premier liderilor opozitiei in speranta ca poate potoli furtuna, acestia au refuzat in uralele multimii. Cine sunt ei?.

Cele mai mari patru banci din Grecia mai au nevoie de capital suplimentar de 5 miliarde de euro

Cele mai mari patru banci din Grecia - National Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - mai au nevoie de capital suplimentar de circa 5 miliarde de euro, reiese din al doilea test de stres efectuat de banca.

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

2Parale: Valentine146;s Day a adus vanzari online cu 40-50% mai mari

Valentines Day a generat celor peste 300 de magazine online din 2Parale vanzari mai mari cu 40-50% fata de perioada similara a anului trecut. Cumparatorii online au acordat mai multa atentie tipurilor de produse comandate, in topul cresterilor.

Ole Einar Bjoerndalen, sportivul cele mai multe medalii din istoria JO de iarna.

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13 trofee, informeaza Mediafax. Bjoerndalen l-a depasit astfel pe compatriotul sau, fondistul Bjoern Daehlie in fruntea clasamentului, cei doi avand cate 12 medalii castigate la Jocurile Olimpice. Ole Einar Bjoerndalen a obtinut in cursa de miercuri cea de-a opta medalie de aur, care li se .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )