Libnet.ro
UNICEF

13:15

CIOLACU DESPRE SCOALA ONLINE: Este o gogorita si o minciuna. Sunt vreo 5.000 de UAT-uri neacoperite.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU DESPRE SCOALA ONLINE: Este o gogorita si o minciuna. Sunt vreo 5.000 de UAT-uri neacoperite.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, considera este absolut necesar ca elevii sa mearga la scoala pentru ca, de la debutul pandemiei si pana acum, este mult prea mult timp in care acestia nu au invatat. Pe de alta parte, Ciolacu spune ca invatamantul online in Romania este o gogorita si o minciuna si acest lucru este stiut si de premier si de presedintele tarii, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mica localitate din Timis, pe lista rosie din greseala: Cazurile de COVID-19 numarate la noi sunt la Lugoj Trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon

Bara este cea mai mica comuna din judetul Timis, avand in jur de 300 de oameni. A fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa online. Autoritatile locale spun insa ca totul este o greseala, pentru ca cele trei persoane cu COVID-19 carae apar in statistica sunt, de fapt, la Lugoj, unde au domiciliul, in comuna avand doar resedinta. Noi trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul comunei. Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasaScoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

Top 12 camere web pentru scoala online

Nimeni nu a fost pregatit pentru schimbarile ce au avut loc in acest an. Nici pentru schimbarile din invatamant, unde copiii sunt nevoiti sa se adaptate la o noua forma de studiu - scoala online. Pentru ca fiecare copil sa-si poata desfasura orele online asa cum se cuvine este necesara si o camera web, cu precadere atunci cand copilul trebuie sa manevreze un calculator clasic.

Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet

Una dintre localitatile rosii din Romania unde copiii ar trebui sa faca scoala exclusiv online este Bivolari din judetul Iasi. Acolo, insa, 40% dintre cei aproape 300 de elevi nu au tablete sau laptopuri astfel incat sa poata invata de la distanta. Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online.

Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa

Comuna Coroieni din judetul Maramures a fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa exclusisv online. Directoarea scolii spune insa ca cei peste 400 de copii din comuna vor veni la scoala fizic, pentru ca nu exista niciun pericol, cazurile de COVID-19 fiind la un centru de batrani. Copiii au stat destul acasa, nu este niciun pericol de COVID, a declarat pentru HotNews. ro directoarea scolii, Liana Lazar. Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

Ecaterina Andronescu: Scoala online nu poate inlocui scoala cu prezenta fizica, nu poate sa fie o alternativa

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, sustine ca se impune revenirea la scoala fata in fata. Scoala online nu poate inlocui scoala cu prezenta fizica, nu poate sa fie o alternativa ci o solutie complementara, a scris fostul ministru al Educatiei, marti, pe pagina sa de Facebook.

Anisie: La finalul lunii mai, in Romania erau peste 234.000 de copii fara acces la scoala online Acum, lucrurile s-au mai imbunatatit

La finalul lunii mai, in Romania erau peste 234. 000 de copii fara acces la scoala online, insa acum lucrurile s-au mai imbunatatit, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea sustine ca la acest moment in cele 453 de localitati care vor incepe scoala in scenariul galben sau rosu exista in jur de 5. 000 de elevi fara laptop sau tableta.

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Serios? Da Guvernul bani? Toti intreaba domne, dar nimeni nu vine sa puna umarul. Cum vor face scoala online cateva localitati rosii din Romania

Nu s-a primit niciun ban. Da Guvernul bani? Serios, chiar da? Pai si noi ce trebuie sa facem? Unde sa ne adresam?, ma intreaba contabila scolii din Ungureni, judetul Bacau. Initial, am crezut ca femeia face vreo gluma, ca doar se preface surprinsa, urmand sa-mi spuna ca a vrut sa faca o farsa si ca Primaria e pregatita de inceperea scolii. Urma apoi sa radem amandoi de cat de reusita a fost farsa, sa mai pun 2-3 intrebari despre cum se vor descurca copiii si la final sa ne uram succes. Dar, nu. Contabila chiar nu stia ca se dau bani, nu stia nici cati copii vor incepe anul, dar macar m-a pus in legatura cu institutia de invatamant, de unde ne putem lua datele. Asa ca am sunat. Ungureni este una din cele 49 de localitati rosii din Romania unde scoala ar trebui sa se faca online. Numai ca sute de copii nu au nici macar un telefon mobil.

Marcel Ciolacu, despre documentul prezentat de Florin Citu privind cresterea pensiilor: Cel mai in masura este domnul Teodorovici sa spuna in ce context a facut acea nota catre premier

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu stie despre documentul prezentat, marti, de ministrul Finantelor, Florin Citu, din care reiese ca PSDstia ca bugetul de stat nu poate suporta o.

Ministrul Educatiei spune ca la sfarsitul lunii mai, peste 234.000 de elevi din Romania nu aveau acces la scoala online: Acum situatia s-a mai imbunatatit

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca, la finalul lunii mai, in Romania erau peste 234. 000 de copii care nu aveau acces la invatamantul online, insa intre timp lucrurile s-au mai imbunatatit.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )