Libnet.ro
UNICEF

06:30

DigiSport: VIDEO intrebarea la care Simona Halep nu a vrut sa raspunda, la revenirea in tara de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: VIDEO intrebarea la care Simona Halep nu a vrut sa raspunda, la revenirea in tara de la Melbourne

Simona Halep a revenit in Romania chiar cand se disputa finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Simo a ajuns pana in penultimul act la Melbourne, fiind eliminata de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7. continuă pe Hotnews

Digisport: Unde a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza: A fost un moment crucial! Parerea specialistilor

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open, dupa ce a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. La final, specialistii Barbara Schett si Mats Wilander au facut o scurta radiografie a partidei.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata in semifinale (6-7(8), 5-7 cu Garbine Muguruza) infrangerea sanselor ratate

Simona a avut sansele ei patru mingi de set in primul, a servit pentru castigarea celui de-al doilea la 5-4) intr-un meci care a dat senzatia ca atarna de un fir de par. La un asemenea nivel, ratarea oportunitatilor se plateste scump: cu eliminarea in semifinale. Garbine Muguruza a judecat mai bine, mai limpede, momentele importante, iar venirile la fileu de 30 de ori!) au destabilizat-o in multe randuri pe Halep. Iberica merge in finala de la Australian Open dupa un meci dramatic de doua ore si 5 minute 7-68), 7-5)).

VIDEO Simona Halep stie unde a cedat meciul cu Garbine Muguruza: Doare mai tare sa pierzi astfel

Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-68), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Simona Halep, decizie radicala dupa esecul de la Australian Open: Si-a dat afara preparatorul fizic (VIDEO)

Decizie radicala dupa esecul de la Australian Open. Simona Halep l-a dat afara din staff pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic. Cercel colabora cu Halep din 2013 si era considerat omul nevazut din spatele.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Simona Halep, criza de nervi dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Si-a distrus racheta

Simona Halep a facut o criza de nervi, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Sportiva si-a distrus racheta cu care a jucat si a reactionat in mod agresiv, ca niciodata pana acum. Furia Simonei Halep a fost resimtita odata cu acest gest, iar imaginile au devenit virale, la scurt timp dupa ce .

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

CTP explica de ce a pierdut Simona Halep. Ce i s-a intamplat in timpul meciului

Simona Halep a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. A urmat si comentariul lui CTP, pentru GSP Live. Ce i s-a intamplat romancei in timpul meciului, cum a comentat gazetarul prestatia sportivei, dar si cum i-a motivat pierderea? CTP explica de ce a pierdut Simona Halep A pornit ca favorita in .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )