Libnet.ro
UNICEF

17:01

Medicii sunt ingrijorati ca Donald Trump ar putea fi tratat in exces pentru ca este VIP

B1 B1,
Medicii sunt ingrijorati ca Donald Trump ar putea fi tratat in exces pentru ca este VIP

Medicii presedintelui american Donald Trump folosesc aproape toate medicamentele din arsenalul disponibil pentru tratarea infectiei cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, iar unii specialisti sunt ingrijorati ca. continuă pe B1

Unii medici sunt ingrijorati ca Trump ar putea fi tratat in exces pentru ca este VIP

Medicii presedintelui american Donald Trump folosesc aproape toate medicamentele din arsenalul disponibil pentru Covid-19, iar unii specialisti sunt ingrijorati ca acestia ar putea exagera pentru ca este vorba despre un VIP, transmite CNBC.

Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro.

Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni. Covid-19 ii poate fi fatal, oricand

Presedintele american, Donald Trump a fost diagnosticat zilele trecute cu COVID-19. Numai ca afectiunea pe care o are de ani de zile, coroborata cu noua infectie ii pot afecta grav sanatatea. Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni Expertii in boli infectioase si medicii care au tratat pacientii cu Covid-19 s-au intrebat .

Cu ce este tratat Donald Trump pentru COVID-19

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar. Duminica, echipa de doctori va continua supravegherea medicala intre dozele de Remdesivir.

VIDEO Donald Trump, spitalizat in urma infectarii cu COVID-19. Care e starea presedintelui

Presedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar National Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Casa Alba anunta ca Trump este tratat cu Remdesivir

Presedintele SUA, Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19 si transportat la Centrul Medical Militar Walter Reed, este tratat cu Remdesivir, a anuntat medicul Sean Conley, potrivit News. ro.

Donald Trump a revenit la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a revenit la Casa Alba, dupa ce timp de trei zile a fost tratat de Covid-19 la Walter Reed Medical Center, si imediat ce a ajuns si-a scos masca sanitara pentru a poza inainte de a intra.

Donald Trump a anuntat ca se simte bine si ca va pleca din spital

Presedintele Donald Trump a anuntat ca se simte foarte bine si ca va pleca din spitalul militar unde a fost tratat pentru Covid-19, in pofida unui val de infectii declansat la Casa Alba cu numai patru saptamani inainte de alegeri.

Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

Donald Trump si Joe Biden ar fi trebuit sa se confrunte in trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la indoiala de faptul ca presedintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )