Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus in Romania: Orban: Nu trebuie sa va aprovizionati peste necesitatile normale. Nu exista riscul unei penurii

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Orban: Nu trebuie sa va aprovizionati peste necesitatile normale. Nu exista riscul unei penurii

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu se aprovizioneze peste necesitatile normale}, asigurand ca nu exista riscul aparitiei unei penurii. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Nu trebuie sa va aprovizionati peste necesitatile normale! Nu exista riscul de aparitiei unei lipse de produse din magazine (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, duminica, un apel la romani sa nu isi mai faca provizii de teama posibilelor efecte ale pandemiei de coronavirus. Seful Guvernului a dat asigurari ca nu exista riscul ca.

Premierul Orban: Nu trebuie sa va aprovizionati peste necesitatile normale. Nu exista riscul unei lipse de produse alimentare

Ludovic Orban le-a transmis romanilor ca nu este cazul sa se sperie din cauza decretarii starii de urgenta la nivel national si ca toate masurile luate sunt strict pentru a-i proteja si a reduce riscul raspandirii COVID-19.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Orban, despre cozile de la magazine: Nu exista risc de aparitie a unei penurii de alimente sau alte produse. Mentineti un ritm normal de aprovizionare

Premierul Ludovic Orban a sfatuit romanii sa nu se aprovizioneze peste necesitatile normale, deoarece nu exista riscul de aparitie a unei penurii de alimente sau alte produse.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Saptamana viitoare asteptam achizitionarea a cel putin 20 de aparate cu cate o mie de kituri de testare fiecare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca obiectul Guvernului este acela ca in Romania sa fie crescuta capacitatea de diagnosticare a cazurilor de coronavirus. in ce priveste capacitatea de diagnosticare,.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: S-a deblocat un contract pentru achizitionarea a 500.000 de masti de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara ca a fost deblocat un contract pentru achizitionarea a 500. 000 de masti de protectie. intrebat, in cadrul videoconferintei pe presa pe care a sustinut-o.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

Ludovic Orban le-a recomandat, vineri,jurnalistilor sa se izoleze la domiciliu si sa solicite testarea. indemnul a fost facut in contextul in care toata conducerea PNL va intra in carantina, dupa ce.

Coronavirus: Romania autorizeaza livrarea de medicamente pentru spitalale din Republica Moldova

Romania va da curs solicitarii Republicii Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea necesarului de medicamente in spitalale publice, in contextul sistarii exportului de medicamente de catre Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Romania se pregateste pentru intrarea in scenariul 3. Specialistii sustin ca Ziua 0 a imbolnavirii este cea in care o tara a inregistrat primele 100 de cazuri

Romania se pregateste sa depaseasca, sambata, pragul de 100 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Odata cu pacientul 101, se va intra in scenatrul trei de raspuns la COVID-19. Cercetatorii au emis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )