Libnet.ro
UNICEF

20:30

CORONAVIRUS |Rusia: Frontiere inchise pentru cei ce vin din Iran

B1 B1,
CORONAVIRUS |Rusia: Frontiere inchise pentru cei ce vin din Iran

Pentru a limita propagarea Covid-19, Rusia isi inchide frontierele sale celor care vin din Iran. Anuntul a fost facut vineri, printr-un decret guvernamental. Mai precis, potrivit documentului, Serviciul federa. continuă pe B1

Toate scolile de pe teritoriul Italiei, inchise pentru 10 zile din cauza coronavirusului

Guvernul italian a transmis miercuri ca toate scolile de pe teritoriul Italiei vor fi inchise pentru o perioada de 10 zile pentru evitarea raspandirii epidemiei de coronavirus.

Rusia interzice intrarea in tara persoanelor care vin din Iran

Rusia a anuntat vineri ca inchide frontierele sale celor care vin din Iran, cu scopul de a limita propagarea Covid-19, scrie AFP.

Super Tuesday a adus o premiera pentru democratii americani din Romania

Super Tuesday aduce o premiera in Romania. Democrats Abroad, aripa oficiala a Partidului Democrat pentru diaspora americana, a organizat la Bucuresti alegeri primare pentru cursa prezidentiala din Statele Unite.

VIDEO James Bond poate astepta: Lansarea filmului No time to die, amanata pentru luna noiembrie, din cauza coronavirusului

Fanii James Bond vor trebui sa astepte lansarea noului film al seriei, No time to die, dupa ce lansarea a fost amanata din aprilie pana in noiembrie din cauza temerilor legate de epidemia cu noul coronavirus, relateaza AFP.

Huawei construieste o baza solida pentru Lumea inteligenta din 2030

Huawei a organizat, astazi, Conferinta mondiala de transformare digitala industriala, ca urmare a anulariii Congresului Mondial al Telefoniei Mobile MWC) Barcelona 2020, din cauza epidemiei de coronavirus.

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

Accelerator de afaceri pentru startup-urile din industria ospitalitatii

S-a dat startul inscrierilor in programului HoReCa Business Accelerator , un proiect realizat in parteneriat cu Banca Transilvania, pentru startup-urile cu un model sau idee de afacere in concepte de servire a mancarii si bauturii, concepte de produse dedicate sectorului ospitalitatii si produse digitale aplicabile. Acceleratorul este de tip non-equity si este deschis atat firmelor deja create, cat si viitorilor antreprenori talentati care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil si cu potential de crestere.

Dosar penal pentru defrisarile ilegale din Maramures

Peste 100. 000 metri cubi de lemne, rasi ilegal in 10 ani * Prejudiciul total depaseste 12 milioane lei Costel Alexe, ministrul mediului, apelor si padurilor, a declarat, ieri, ca Maramures este in topul judetelor cu cele mai multe taieri ilegale din padure. Ministrul de resort a aratat ca Garda Forestiera Cluj a constatat ca, pe raza Ocolului Silvic Sighetul Marmatiei, s-a produs cea mai mare taiere ilegala din ultimii cinci ani. Este vorba despre o suprafata de 340 de hectare si de un prejudiciu adus statului roman de peste 12 milioane de lei.

Vesti importante pentru TOTI PENSIONARII din Romania! Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Vesti importante pentru pensionarii din Romania! Iata ce anunt a facut Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina ei de Facebook. Violeta Alexandru a postat un mesaj in care i-a anuntat pe romani ca a reu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )