Libnet.ro
UNICEF

05:30

COVID-19, confirmat la Spitalul Judetean Buzau. Bolnavi si cadre medicale, infectate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COVID-19, confirmat la Spitalul Judetean Buzau. Bolnavi si cadre medicale, infectate

Buzaul intra in Stare de Alerta intr-un ritm alarmat de crestere a cazurilor de infectie cu COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Sapte cadre medicale din Spitalul Judetean Buzau, infectate cu coronavirus. Sectia ramane inchisa

Infectia cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau s-a extins, ajungand si la personalul sanitar. Potrivit conducerii SJU, sapte cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19.

Patru pacienti din Spitalul Judetean Buzau, infectati cu COVID-19. Judetul are 112 cazuri

Numarul infectarilor cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau a ajuns la patru. Dupa confirmarea unei batrane de 87 de ani, care era internata in aceasta sectie de aproape o saptamana, au fost confirmati cu COVID-19 doi barbati si o femeie, cu varste intre 68 si 88 de ani.

Focar de coronavirus, in spitalul judetean Buzau: Am intrat in alerta cand aceasta pacienta a iesit pozitiv

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judetean Buzau au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Conducerea spitalului a intrat in alerta dupa ce o pacienta internata pe sectia de Medicina Interna a fost diagnosticata cu COVID-19, iar imediat dupa ea au fost confirmati alti patru pacienti.

28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Radauti, confirmate cu Covid-19

Potrivit Directiei de Sanatate Publica Suceava, 28 de cadre medicale, din cele 122 testate la spitalul din Radauti, au fost confirmate cu Covid-19. Cei mai multi dintre cei confirmati cu coronavirus sunt medici, asistente, infirmiere si brancardieri din sectiile ATI si Chirurgie.

24 de cadre medicale de la Spitalul Radauti confirmate cu COVID-19

24 de cadre medicale - medici, asistente, infirmiere, brancardieri de la Spitalul Municipal Radauti, cele mai multe de la sectiile ATI si Chirurgie, au fost confirmate cu coronavirus si internate, a declarat, luni, managerul unitatii Traian Andronachi.

VIDEO Aglomeratie la Ambulatoriul spitalului judetean Buzau. Regulile de distantare sociala, ignorate

Cei sapte angajati din Spitalul Judetean nu sunt singurii angajati din sistemul medical buzoian infectati cu COVID-19. Policlinica N. Titulescu a fost inchisa dupa ce un medic si un asistent au fost depistati cu coronavirus. De atunci, ambulatoriul spitalului judetean a fost luat cu asalt de pacienti.

Peste 44.000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Anuntul facut de Nelu Tataru

Peste 44. 000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Nelu Tataru a anuntat ca a terminat documentatia pentru acordarea stimulentului de risc de care beneficiaza personalul implicat direct in transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea si tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

De astazi se fac teste COVID-19 si la Braila. Laboratorul de biologie moleculara de la Spitalul Judetean a fost acreditat

Aparatul PCR Real Time a fost donat de firma Agricost by Aldahra si completeaza investitia facuta la Spitalul Judetean de Urgenta de Consiliul Judetului Braila.

Asistenta de la Spitalul Judetean Slatina confirmata cu noul coronavirus a intrat in contact cu 12 pacienti

Primul caz pozitiv la noul coronavirus inregistrat in randul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, o asistenta de la ATI, a intrat in contact direct cu 26 persoane in spital.

Un muzeu din Galati a donat Spitalul Judetean de Urgenta echipamente medicale pentru pacientii cu Covid-19

Valoarea aparaturii si materialelor aferente se ridica la 80. 000 de lei, iar banii au fost stransi prin contributia Muzeului Istoriei, Culturii si Spiritualitatii Crestine de la Dunarea de Jos si printr-o campanie umanitara organizata de Eparhie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )