Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cozmin Gusa, despre alegerile prezidentiale din 2009: Vintu nu l-a chemat pe Geoana la el. A fost un an in care toata lumea a tradat pe toata lumea

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa, despre alegerile prezidentiale din 2009: Vintu nu l-a chemat pe Geoana la el. A fost un an in care toata lumea a tradat pe toata lumea

Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan, despre comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a afirmat, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi.

Nicusor Dan: Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de.

Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de miercuri se incalca Regulamentul Camerei Deputatilor si al Senatului, aceasta comisie fiind un joc de imagine al coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat marti infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009, in ciuda faptului ca luni parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca o ancheta judiciara blocheaza ancheta parlamentara. Pentru a evita aceasta situatie, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea a propus un amendament la proiectul de constituire a comisiei, impotriva caruia s-au pronuntat cei de la USR si PNL.

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009 si face cercetari pentru abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale, ancheta fiind inceputa dupa informatiile facute publice de Dan Andronic, potrivit News. ro.

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Singura persoana profund imorala in povestea asta este Raluca Turcan

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca isi doreste ca membrii comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 sa inceapa sa lucreze cat mai repede.

Liviu Dragnea anunta ca l-ar putea chema pe Iohannis la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca nu exclude chemarea presedintelui Klaus Iohannis la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, precizand totodata ca i se pare inadmisibil ca cineva din Romania sa poata refuza sa vina la o comisie de ancheta parlamentara.

PICCJ: Faptele pentru care a fost inceputa urmarirea penala in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 se prescriu in opt ani

Faptele de abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale pentru care a fost inceputa urmarirea penala in rem in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 se prescriu in opt ani, conform noului Cod penal, si in 10 ani, potrivit vechiului Cod penal, a precizat, miercuri, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ).

Iohannis da de inteles ca nu va merge la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

Presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles, vineri, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca nu va merge la comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Poate o comisie de.

Ancheta Parchetului pe alegeri prezidentiale din 2009, inutila pentru ca faptele s-au prescris. Radu Banciu: Asta este o veste intr-adevar pur romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciuinformatia conform careia ancheta penala a Parchetului General pe alegerile prezidentiale din 2009 ar fi inutila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )