Libnet.ro
UNICEF

09:00

Scandal la spitalul Sf. Ioan din Bucuresti. Angajatii spun ca nu au materialele necesare, managerul dezminte

Adevărul Adevărul,
Scandal la spitalul Sf. Ioan din Bucuresti. Angajatii spun ca nu au materialele necesare, managerul dezminte

Epidemia de coronavirus scoate la iveala si situatiile conflictuale din sistemul medical romanesc. Astfel, la spitalul Sfantul Ioan, mai multi angajati au reclamat faptul ca nu exista pe stoc materialele necesare pentru a lupta cu epidemia. continuă pe Adevărul

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

Medici de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti au depus o plangere penala legata de modul in care se gestioneaza Covid-19

Mai multi medici de la Spitalul Sf. loan din Bucuresti au depus o plangere penala cu privire la modul in care se gestioneaza prevenirea si combaterea coronavirusului.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Pacient depistat cu coronavirus la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Cadrele medicale, in izolare la domiciliu

Ministerul Sanatatii a fost informat de catre Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti ca, un pacient in varsta de 43 de ani transferat in noaptea dintre 20 si 21 martie 2020 de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, a fost depistat pozitiv la COVID 19.

Coronavirus: Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, dupa ce medicii au reclamat conducerea la Politie

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa ce mai multi medici de la Spitalul Sf. loan din Bucuresti au reclamat la Politie ca la aceasta unitate medicala exista un cadru organizatoric defectuos in legatura cu combaterea coronavirusului.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

Cristian Gatu a suferit un atac cerebral. Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitala si va fi operat joi

Cristian Gatu 74 de ani) e internat la Spitalul Militar din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, potrivit GSP. El a efectuat un computer tomograf, in urma caruia i s-a descoperit un cheag de sange de.

Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Compania Maspex Romania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti au coronavirus

Doi preoti, doi diaconi si alti doi angajati ai unei biserici din Bucuresti au fost depistati cu cor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )