Libnet.ro
UNICEF

05:30

Criza refugiatilor: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeana

B1 B1,
Criza refugiatilor: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana va oferi Ungariei un ajutor rapid in valoare de patru milioane de euro, pentru a gestiona criza refugiatilor, anunta agentia de presa ungara MTI, citata de Mediafax. Fondurile trebuie folosite. continuă pe B1

Viktor Orban, despre criza refugiatilor: Ungaria are cateva sute de mii de romi si nu cere distribuirea acestora in intreaga Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, ca ii respecta pe musulmanii din tara sa, dar nu vrea ca populatia de aceasta religie sa creasca, scrie Budapest Business Journal, citat.

Pozitia M10 privind criza refugiatilor: Este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii limita, fara a pune intrebari privind etnia sau religia lor. Azilul, o solutie temporara

Criza refugiatilor este o drama umanitara, care nu poate sa ne lase indiferenti, considera Monica Macovei. Conform liderului M10, este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii.

Criza refugiatilor, in atentia Camerei Deputatilor. Aurescu a fost chemat la sedinta

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a fost chremat, marti, la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a prezenta situatia legata de criza refugiatilor .

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a raspuns comentariilor de pe pagina sa de Facebook referitoare la criza refugiatilor, mai ales ca in urma cu cateva zile a mers chiar el in gara Keleti din Budapesta pentru a vedea exact ce se intampla.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

Seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, cere SOLUTII URGENTE in criza refugiatilor

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, cere Uniunii Europene sa gaseasca solutii urgente pentru a rezolva problema refugiatilor.

Serghei Lavrov, mesaj DUR privind criza refugiatilor

Serghei Lavrov, ministrul de Externe rus, a declarat ca tarile care sunt responsabile de declansarea conflictelor din anumite tari din Orientul Mijlociu sunt cele care ar trebuie sa aiba o mai mare raspundere privind ajutorul umanitar acordat refugiatilor, conform Agerpres.

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )