Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum sa faci cel mai gustos porumb! Asta este ingredientul secret

Antena3 Antena3,
Cum sa faci cel mai gustos porumb! Asta este ingredientul secret

A venit vara si deci este si timpul porumbului fiert. Pentru a avea parte de cel mai gustos porumb fiert click pofta buna iti recomanda cateva mici trucuri. Ingrediente: 6-8 buc. porumb de lapte,. continuă pe Antena3

Voi cu Voicu. Bioenergoterapeutul Viorel Pop: Cel mai puternic centru energetic este altarul din biserica

Mirela Voicu l-a avut invitat, in editia de sambata a emisiunii Voi cu Voicu, pe bionergeticianul, bioterapeutul si clarvazatorul Viorel Pop. Acesta a vorbit despre cei sapte centri.

Placinta cu branza dulce si stafide, cel mai gustos desert: secretele delicioasei prajituri

Desert gustos si nelipsit de pe mesele pofticiosilor, placinta cu branza dulce si stafide poate fi pregatita de orice gospodina. Reteta deliciosului preparat este una simpla, dar care trebuie respectata cu sfintenie pentru ca rezultatul sa fie spectaculos.

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene UE) care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Presedinte FC Barcelona: Messi este platit ca fiind cel mai bun din lume si din istoria fotbalului

Lionel Messi, atacantul-vedeta argentinian al clubului FC Barcelona, care si-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este platit ca fiind cel mai bun jucator din lume, a afirmat, vineri, presedintele gruparii spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu.

Cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis are sase apartamente, din care unul in New York

Declaratiile de avere actualizate recent pe site-ul Administratiei Prezidentiale arata ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este.

25.000 de militari participa la cel mai mare exercitiu organizat in Romania in anul 2017

000 de militari participa, incepand de marti, la Saber Guardian 2017 SG17), acesta fiind cel mai amplu exercitiu desfasurat, in anul 2017, in regiunea tarii noastre.

VIDEO Saber Guardian 2017 - Cel mai amplu exercitiu militar al ultimelor decenii in Romania: Peste 25.000 de militari condusi de SUA se vor antrena in Romania, Bulgaria si Ungaria

Circa 25. 000 de militari din 23 de tari aliate NATO si partenere vor participa, in perioada 11-20 iulie, la exercitiul multinational Saber Guardian 2017 SG17), condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR), care se va desfasura pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei. Seria de exercitii militare vor consemna cel mai amplu astfel de eveniment din Romania ultimilor decenii.

Sef de Consiliu Judetean, la munca in camp: Vasile Iliuta, cel mai bogat fermier din Baragan

Dupa ce ce pleaca de la birou, seful Consiliului Judetean Calarasi trece la munca din camp. in plina campanie agricola, cel mai instarit fermier din Baragan lucreaza in agricultura, acolo de unde a pornit in afaceri. Fara cravata si costum, Vasile Iliuta se ocupa indeaproape de recoltarea cerealelor.

Ministerul Muncii isi cumpara masini in valoare de 335.000 lei; criteriul de atribuire - cel mai bun raport calitate-pret

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat o procedura de licitatie deschisa pentru a achizitiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2017-2019, in valoare de 335. 250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-pret.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )