Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum functiona incineratorul monstrului din Caracal. Expertii din Olt au marturisit totul

Antena3 Antena3,
Cum functiona incineratorul monstrului din Caracal. Expertii din Olt au marturisit totul

Sorin Lesnic, doctor in cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala Olt, spune ca arderea completa a unui cadavru de adolescent este posibila in conditiile indicate de rezultatele preliminare ale anchetei. continuă pe Antena3

Cum functiona incineratorul monstrului din Caracal si de ce vecinii nu au simtit mirosul puternic

Expertii consultati de Adevarul arata cum a reusit Gheorghe Dinca sa incinereze cadavrul in butoiul in care s-au gasit oase calcinate si dintii de unde s-a extras ulterior ADN-ul Alexandrei Macesanu.

Noi cautari in cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii cauta telefonul Luizei, intr-un lan de floarea soarelui

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Imagini in premiera nationala! A fost surprinsa una din gropile sapate de criminalul din Caracal

Radu Tudora prezentat in premiera nationala, la Antena 3, imagini cu una dintre gropile pe care anchetatorii le-au descoperit in curtea monstrului din Caracal. S-a vorbit despre faptul ca sunt mai.

Caz asemanator cu cel din Caracal. Cu toate dovezile, acuzatul nu a fost condamnat

Cazul lui O. Simpson din anii 1995, asemanator cu cel din Caracal, a fost cel mai mediatizat proces din istoria Statelor Unite ale Americii. Cu toate dovezile, acuzatul nu a fost condamnat. Caz asemanator cu cel din Caracal Cazul lui Orenthal James O. ) Simpson, tras la indigo cu cel din Caracal. Simpson a scris istorie .

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

Criminalul din Caracal a explicat cum a reusit sa incinereze pana la cenusa cadavrul Alexandrei Macesanu. Vecinii ii sustin marturia

Criminalul din Caracal a explicat anchetatorilor cum a reusit sa creasca temperatura focului care a mistuit cadavrul Alexandrei Macesanu, victima de doar 15 ani. Gheorghe Dinca sustine in continuare aceeasi teorie, iar declaratiile unor vecini intaresc marturia criminalului. Mai multi specialisti in incinerari sunt sceptici cu privire la metoda prin care a fost ucisa fata, .

Avocatul criminalului din Caracal: Dinca recunoaste doua crime. Nu le cunostea pe fete dinainte. Spune ca Luiza l-a insotit de bunavoie, a lovit-o si apoi...

Anchetatorii continua perchezitia la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal. Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut doua crime, a ajuns, sambata, la locuinta sa din Caracal, unde participa, alaturi de.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Criminalistii au gasit oase in vegetatie

UPDATE Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a ajuns, vineri, la casa din Caracal unde le-ar fi ucis pe cele doua adolescente, si participa, alaturi de procurorii DIICOT, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )