Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum sa ai grija de cele mai folositoare electrocasnice din locuinta ta

Adevărul Adevărul,
Cum sa ai grija de cele mai folositoare electrocasnice din locuinta ta

Evolutia omului si a tehnologiei au dus la aparitia unor obiecte electrocasnice de care, astazi, cu greu te-ai mai putea desparti. Acestea iti fac viata mult mai usoara si te ajuta sa economisesti timp pretios in toate activitatile tale: cand lucrezi, cand faci curatenie, cand gatesti. continuă pe Adevărul

Cele mai stupide decese din istorie. Moartea i-a facut celebri

Daca pe unii evenimentele din timpul vietii i-au facut cunoscuti, pe cei din lista de mai jos moartea le-a adus renume. Iata cele mai stupide decese din istorie! Cele mai stupide decese din istorie. Un cascador a murit din cauza unei coji de portocala in general lucrurile infaptuite in timpul vietii sunt cele care te .

Cele mai frumoase sate din Maramures: locuri de vis pe care trebuie sa le vizitati macar o data

Pentru cei care vor sa descopere zonele fermecatoare ale Romaniei, propunem o lista cu cele mai frumoase sate din Maramures, care au ajuns celebre in intreaga lume.

Cele mai frumoase fotografii din 2019 facute cu iPhone

Aceste fotografii facute cu diferite modele de iPhone iti arata ca nu ai nevoie de un aparat performant pentru niste imagini de calitate. Calitatea camerelor de pe iPhone-uri din ultimii ani a.

Cui doreste sa ofere Firea unul dintre cele mai valoroase terenuri din tara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, insista sa desfiinteze Depoul Victoria si sa transfere terenul Societatii de Transport Bucuresti STB). in prezent, terenul Depoului Victoria este unul dintre cele mai valoroase din tara. Reprezentantii STB nu au dezvaluit cum vor folosi suprafata de teren in cazul in care o vor primi.

Utile: Proteine din vegetale. Cele mai bune surse daca nu vrei sa consumi carne; Uite ce patesti daca nu te hidratezi; Iata cum poti dormi mai usor in noptile caniculare de vara

Limentul care previne atacul vascular cerebral. Iata cele mai bune motive pentru care este bine sa consumati curmale zilnic. Sunt foarte bogate in fier. Avem nevoie de fier, pentru ca asa este stimulata productia. Vaccin antigripal creat artificial, mai bun decat cele de pe piata. Cum functioneaza aplicatia care l-a produs. O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Flinders din Autralia a creat un soft.

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Patru dintre cele mai mari banci europene se afla intr-o situatie grava si trebuie sa-si regandeasca strategia, res-pectiv sa restructureze parti din afacerile lor, potrivit unei analize realizate de Alvarez and Marsal A and M), companie globala de consultanta care aduce in atentie primele zece banci din Europa in privinta riscurilor.

Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

Politia rusa a retinut peste 1. 000 de oameni, sambata, la Moscova, in ceea ce a fost una dintre cele mai mari descinderi impotriva unei opozitii tot mai vocale din ultimii ani, care a reclamat atitudinea.

IN CRESTERE CU 19% Autovit.ro: Tranzactiile cu autoturisme noi - la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani

Vanzari record si la masinile electrice * Autovit. ro: Masinile noi vor avea cel mai bun an din ultimul deceniu * Declinul diesel-ului pe piata masinilor noi va continua Tranzactiile cu autoturisme noi din tara noastra au crescut cu 19%, in primul semestru al acestui an, si au ajuns la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani, arata o analiza realizata de Autovit. ro. Aceasta mentioneaza ca tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern reinmatriculari) au avut parte de cel mai bun semestru de cand exista date. Piata masinilor second-hand din strainatate a scazut cu 7%, dar ramane la valori consistente - 217. 000 de tranzactii in primele 6 luni ale anului, mai precizeaza sursa citata.

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile.

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii ramane secreta

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii, care a planuit sa omoare ofiteri de politie in Australia, va ramane secreta pentru tot restul vietii sale in urma unei decizii a tribunalelor, informeaza The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )