Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum a obtinut Romania cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica. Daca un copil clacheaza, trage toata echipa in jos

Adevărul Adevărul,
Cum a obtinut Romania cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica. Daca un copil clacheaza, trage toata echipa in jos

Cel mai slab rezultat obtinut de Romania la Olimpiada Internationala de Matematica, locul 33 din 110 tari, i-a pus pe ganduri pe oficialii care se ocupa de pregatirea echipei. Coordonatorul echipei Romaniei, Catalin Gherghe, sustine ca este nevoie de schimbare procesului de selectie a concurentilor. continuă pe Adevărul

Cel mai urat caine din lume, MORT la scurt timp dupa ce a primit titlul. Sunt inca in stare de soc (FOTO)

Zsa Zsa, bulldogul englez care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a primit titlul. Potrivit stapanei sale, Megan Brainard care.

PC-urile au avut cel mai bun trimestru din ultimii sase ani

Dupa un declin ce parea sa nu se mai termine, PC-urile au inregistrat un al doilea trimestru foarte bun, ceea ce se traduce prin cele mai bune rezultate din 2012 si pana in prezent, arata datele celor doua companii care masoara piata: IDC si Gartner. HP, Lenovo si Dell sunt companiile cu cele mai bune vanzari.

VIDEO Cum se pregateste americanul care a obtinut cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj

Cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica din Cluj 2018 a fost obtinut de echipa SUA, care a obtinut 5 medalii de aur si una de argint. Cel mai bun concurent din partea SUA, James Lin, care a obtinut medalie de aur si scor perfect, a vorbit cu Adevarul despre experienta sa.

Anderson si Isner au oferit al doilea cel mai lung meci din istorie in circuit

Kevin Anderson s-a calificat in a doua lui finala de Grand Slam dupa victoria obtinuta in fata americanului John Isner, cu 7-6 6), 6-7 5), 6-7 9), 6-4, 26-24.

LOTO. LOTO 6/49. Cel mai mare report din istoria jocului Joker

Duminica, 15 iulie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi Loteria Romana a acordat 18. 280 de castiguri in valoare totala de.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Business report: Preturile locuintelor din Bucuresti au crescut mai mult dect cele din Viena, Paris si Bruxelles. Topul cresterilor din Europa; Aparatele GPS refuza sa dispara de pe piata; Pretul aurului, la cel mai scazut nivel din acest an

Exporturi mai mici de grane anul acesta. Romania a pierdut din pietele traditionale din afara spatiului comunitar. Exporturile de grau ale Romaniei au scazut cu 20% in primele noua luni ale anului de. Previziune sumbra pentru cei cu credite. La ce nivel va ajunge indicele ROBOR in urmatorii ani. Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate.

FAVI.ro, cel mai mare motor de cautare in materie de mobila, a intrat pe piata din Romania

Avand peste 750 de magazine de mobila si decoratiuni interioare inscrise, motorul de cautare Favi. ro aduce in prezent colaboratorilor sai, vanzari care depasesc 100 de milioane de euro pe an. Fiind prezent pe pietele din Cehia si Slovacia, FAVI a ajuns in scurt timp sa fie cel mai mare motor de cautare din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Germania a fost in 2017 cel mai mare importator de produse din Rusia, in timp ce Romania este pe locul 17 in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu cel mai ridicat nivel al importurilor provenite din aceasta tara, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica.

Croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Rusia

Capitanul echipei Croatiei, mijlocasul Luka Modric Real Madrid), a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, transmite EFE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )