Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum transforma un tanar cele mai cunoscute piese pop in hituri heavy metal

Adevărul Adevărul,
Cum transforma un tanar cele mai cunoscute piese pop in hituri heavy metal

Daca v-ati intrebat vreodata cum ar suna piesele Wrecking Ball, Happy sau Dancing Queen pe ritmuri extreme, un tanar norgevian a pus in practica acest exercitiu de imaginatie. Astfel, cele mai cunoscute hituri pop din toate timpurile au fost reinterpretate dintr-o perspectiva heavy metal de catre un muzician pasionat de acest stil de muzica. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din judetul Prahova: maretii Bucegi, linistita Vale a Doftanei, imbatatoarea podgorie Dealu Mare

Cele mai frumoase locuri din judetul Prahova. Judet binecuvantat cu munti, dealuri manoase si campii vaste, Prahova este presarat de locuri frumoase, unele cunoscute in intreaga tara, precum Valea Prahovei, altele salbatice si pline de liniste, precum Valea Doftanei sau Cheia.

Cele mai bune camere video spion

In ziua de astazi, tehnologia a evoluat atat de mult, incat cele mai bune camere video spion au ajuns la preturi accesibile. Noi am selectat cateva dintre cele mai vandute produse de acest fel in intreaga lume si vi le prezentam. Precum niste adevarati spioni sau detectivi particulari, ne-am documentat care sunt cele mai bune [] Cele mai bune camere video spion Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ANOFM: Peste 23.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind inregistrate in Cluj, Bucuresti, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Salaj, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai mari greseli din cele mai mari filme hollywoodiene: erori care au ramas in istoria cinematografiei

Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografica, care au avut bugete de productie uriase si un succes comercial pe masura, au si o multime de greseli si inexactitati.

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze

Chiar daca iPhone 6 a fost surclasat de concurentii LG G4 si Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste camera foto, aceasta se descurca, in continuare, mai mult decat onorabil. Dar pentru ca degeaba faci fotografii bune daca nu le prelucrezi pe masura, nu ar fi rau sa ai in vedere cele mai bune aplicatii [] Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

Google limiteaza accesul la unele dintre cele mai daunatoare site-uri

Google va limita accesul la site-urile in care este disponibil continut de tipul revenge porn. in ultimii ani, notiunea de revenge porn a devenit din ce in ce mai cunoscuta in mediul online. Multe persoane, in incercarea de a se razbuna pe fosti parteneri, incarcau pe internet videoclipuri sau poze in care acestia erau surprinsi [] Google limiteaza accesul la unele dintre cele mai daunatoare site-uri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania a primit 700 cereri de azil in 2015, cele mai multe de la cetateni sirieni

Aproximativ 700 de cereri de azil in Romania au fost depuse in perioada ianuarie - mai 2015, cele mai multe de cetateni sirieni, anunta Inspectoratul General pentru Imigrari, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiatului, sarbatorita pe 20 iunie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )