Libnet.ro
UNICEF

15:00

Daca PSD blocheaza instalarea guvernului Orban, Viorica Dancila nu mai pupa turul al doilea!

Adevărul Adevărul,
Daca PSD blocheaza instalarea guvernului Orban, Viorica Dancila nu mai pupa turul al doilea!

Din fericire, mai sunt oameni responsabili in PSD. S-a vazut la votul de la audierea ministrilor desemnati, cand doar trei au fost respinsi de comisii, multi parlamentari din PSD au ignorat directiva conducerii si au votat pentru validarea ministrilor in comisiile de specialitate. Deputatul PSD de Cluj, Cristina Burciu, a anuntat ca va vota guvernul Orban. Paul Stanescu a declarat si dansul ca Romania trebuie sa aiba un guvern stabil. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Echipa de comunicare a Simonei Halep, atac la adresa Biancai Andreescu; Planul PSD pentru blocarea Guvernului Orban; Expert in Orientul Mijlociu: Al-Baghdadi este aproape de neinlocuit pentru ISIS

Cine sunt liderii interlopi convocati sa gireze deschiderea unui lant de cazinouri in Romania. intalnirea de taina, convocata de un investitor polonez Iasul, pe primul loc in tara la furtisaguri si talharii. Cresterea demografica ar fi de vina.

Dan Barna acuza o campanie impotriva sa: Este un atac al PSD foarte clar. Vor ca Viorica Dancila sa ajunga in turul II

Prezidentiabilul Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, considera ca a fost demarata o campanie impotriva sa, un atac pornit de PSD din disperarea de a incerca sa ii mai prosteasca inca o data pe romani. Dan Barna a declarat, pentru Mediafax, ca miza alegerilor si atacurilor la adresa sa consta in faptul ca ar putea exista un tur doi al prezidentialelor fara candidatul PSD, Viorica Dancila.

Paul Stanescu, amenintat cu excluderea din PSD. Dancila: Declaratia lui nu reprezinta pozitia partidului

Viorica Dancila a sustinut ca Paul Stanescu va fi exclus din PSD daca va participa la votul de investire a Guvernului Orban. Declaratia vine in contextul in care, contrar pozitiei partidului, Stanescu.

Dancila ii AMENINTA pe TRADATORII din PSD: Cine voteaza Guvernul Orban sa isi asume public. Va fi exclus din partid

Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu crede ca vreun coleg de partid va vota investitura Guvernului Orban, iar daca o va face sa-si asume public si sa explice alegatorilor de ce si-a tradat propriul.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Viorica Dancila lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban si a Guvernului pe care acesta il propune. Viorica Dancila sustine ca noul executiv ar urma sa taie salarii, sa inghete pensiile .

Viorica Dancila, dupa TREI GUVERNE PSD si circa 80 DE MINISTRI schimbati: Executivul Orban denota improvizatie, iar numarul MIC AL FEMEILOR, lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila s-a aratat, luni, in sedinta de guvern, preocupata de numarul mic de femei propuse in guvernul Orban. Dancila a mai declarat lista ministrilor lui ldierului PNL denota i.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern.

Viorica Dancila a recunoscut adevarul despre inceputul sau de mandat ca premier: Mi se spunea sa citesc de pe foi, sa nu uit

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul demis Viorica Dancila, a recunoscut, luni seara, ca la inceputul mandatului sau in fruntea Guvernului i s-a cerut sa citeasca discursurile de pe.

Iulia Scantei (PNL), dupa ce un cetatean din Salaj a refuzat sa se fotografieze cu Viorica Dancila: Cresterile artificiale de salarii si pensii ale PSD s-au tradus in nimic (VIDEO)

Senatoarea PNL Iulia Scantei a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, episodul din Salaj, unde premierul demis Viorica Dancila a intrebat un cetatean daca doreste sa faca o fotografie impreuna, iar el.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )