Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dan Diaconescu, despre plecarile din PP-DD: E ca la fotbal, jucatorii costa. Sa plateasca Ponta si Voiculescu

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu, despre plecarile din PP-DD: E ca la fotbal, jucatorii costa. Sa plateasca Ponta si Voiculescu

Presedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a sustinut luni o conferinta de presa in care prezentat situatia fostilor membri ai formatiunii sale care au trecut la PP-DD si anuntat ca le va cere despagubiri, urmand sa sesizeze inclusiv DNA pentru fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Calculele senzationale ale lui Dan Diaconescu.

In actiunea ei, conducerea PP-DD se bazeaza pe conventiile pe care le-au semnat, inainte de alegerile parlamentare, toti candidatii partidului la o functie de senator ori deputat. Potrivit actului respectiv, in situatia in care candidatul - ales deputat sau senator - demisioneaza din partid, se retrage din grupul parlamentar al partidului, intreprinde actiuni ostile partidului si/sau conducerii acestuia sau are o atitudine neconforma cu strategia si statutul partidului determinand excluderea .

Dan Diaconescu: OTV incepe sa emita marti, 15 octombrie, dar deocamdata pentru publicul din Italia si printr-un semnal de promo pentru cablistii din Romania

Dan Diaconescu sustine ca OTV va incepe sa emita marti 15 octombrie, folosind o frecventa digitala terestra din Italia, respectiv ridicand la satelit o bucla de promo accesibila pentru cablistii din Romania. Diaconescu a declarat pentru HotNews. ro ca frecventa e cea folosita pina acum de televiziunea Romit TV, desi un oficial al acestui post declarase pentru corespondentul HotNews. ro la Roma ca televiziunea lui Dan Diaconescu nu va emite de pe frecventa Romit TV.

Liviu Neagu, PPDD: Dan Diaconescu va candida la europarlamentare si prezidentiale, in 2014

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, ieri, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza sursele de presa.

Dan Diaconescu se inscrie in cursa pentru prezidentiale. Cum vrea PPDD sa stranga banii de campanie

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii la alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale din 2014, a anuntat sambata secretarul general al formatiunii, Liviu Neagu.

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale

Fondatorul PPDS, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, a anuntat sambata secretarul.

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale.

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza Mediafax. Liviu Neagu a sustinut, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca PPDD ar putea obtine 20% din voturile pentru Parlamentul European. Citeste si: PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate .

Dan Sova, despre tentativa de mita: Oferta afaceristului a fost foarte brutala

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a povestit, in editia de sambata a emisiunii QA de la Antena 3, cum a fost abordat de afaceristul Calin Roman pentru a-i cere un contract la o.

Dan Sova, despre tentativa de mita, la QA

Pentru prima data un ministru reclama la DNA ca un afacerist a incercat sa-l mituiasca, iar procurorii anti-coruptie se spala pe maini si spun ca nu e de competenta lor. Ministrul marilor proiecte, Dan Sova,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )