Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Teodorescu, poezie pentru romanii care nu poarta masca: Mortii sunt facuti din pix, se stie

Antena3 Antena3,
Dan Teodorescu, poezie pentru romanii care nu poarta masca: Mortii sunt facuti din pix, se stie

Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a publicat, intr-o postare pe Facebook, o poezie dedicata romanilor care nu poarta masca pe care i-a incurajat sa respecte aceasta regula mai ales ca nu e mult pana la Craciun. continuă pe Antena3

Solistul trupei Taxi, replica in versuri pentru cei care nu poarta masca: Nu-s toti destepti ca tine, tara e plina de prosti ca mine

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu 55 de ani), le-a dedicat o poezie tuturor celor care nu vor sa poarte masca de protectie. Versurile cantaretului vin dupa ce solistul Dan Bittman a facut declaratii controversate privind pandemia de COVID-19.

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Ce amenzi primesc romanii care nu respecta interdictiile. Politia a iesit din nou pe strazi

Cum indicele de COVID-19 a trecut de 3 la mia de locuitori, Capitala a intrat in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca autoritatile au instuit noi reguli pentru oprirea raspandirii coronavirusului. Din pacate, nu toti sunt constienti de pericolul la care se expun, drept urmare Politia a iesit din nou pe strazi. Iata ce amenzi .

Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

O categorie de romani nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Astfel, romanii care au antecedente penale nu mai au voie in Marea Britanie, iar masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Romanii care au condamnari mai .

CONTROALE IN GARA DE NORD Politistii si jandarmii verifica daca oamenii poarta masca

Peste 129 de amenzi, in valoare de 60. 000 de lei, au fost date de politisti si jandarmi in ultimele 48 de ore, in timpul unor controale in trenuri care vin sau pleaca din Gara de Nord din Capitala, precum si in zona adiacenta garii, conform Digi24.

Controale si amenzi in Gara de Nord. Oamenii legii verifica daca oamenii poarta masca

Peste 129 de amenzi, in valoare de 60. 000 de lei, au fost aplicate de politisti si jandarmi in ultimele 48 de ore, in urma unor controale in trenuri care vin sau pleaca din Gara de Nord din Bucuresti, precum si in zona adiacenta garii.

ORBAN, MESAJ PENTRU CEI CARE PARTICIPA LA PELERINAJUL DE SF. DUMITRU: Sa evite orice zona aglomerata, sa poarte masca in permanenta

Ludovic Orban a transmis un mesaj pelernilor care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru, la Bucuresti, el i-a sfatuit sa poarte masca si sa evite interactiunea de aproape. Premierul a precizat ca toate masurile necesare trebuie luate de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU), conform news. ro.

Anuntul zilei pentru cei care au card si cont bancar: se intampla in Romania si de acum e oficial

Pe masura ce romanii au adoptat internet banking si mobile banking, era timpul de-o schimbare mai mare. Acum, aceasta ar putea fi facuta, in sfarsit. De cativa ani, ING Bank ofera.

Bulgaria scurteaza perioada de carantina la 10 zile, pentru contactii persoanelor depistate pozitiv, dar si pentru cetatenii care sosesc in tara

Ministrul bulgar al Sanatatii, Kostadin Angelov a emis un nou ordin in ziua de 22 octombrie, ce prevede scurtarea perioadei de carantina, de la 14 la 10 zile pentru persoanele care sosesc in tara, dar si.

Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel scufundat din lume. O lectie pentru unii care scufunda autostrazile fara sa le construiasca

Dupa mai mult de un deceniu de pregatire a inceput lucrul la cel mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarnbelt Tunnel, care va conecta Danemarca cu Germania la 40 m sub nivelul marii si va scurta simtitor timpii de calatorie cand va fi gata in 2029. Va fi lung de 18 km, este unul din cele mai mari proiecte europene de infrastructura si are un buget de peste 7 miliarde de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )