Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primul sfert de finala conturat pe partea de tablou a Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Primul sfert de finala conturat pe partea de tablou a Simonei Halep

Luni la pranz s-au disputat primele optimi de finala dintr-o zi care o are pe Simona Halep cap de afis la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani.

Iga Swiatek, una dintre surprizele de la Roland Garros: Cum a inceput sa joace tenis, accidentarea din ziua in care a implinit 18 ani si visul de a juca impotriva Simonei Halep

Iga Swiatek 104 WTA) este una dintre surprizele placute ale actualei editii de la Roland Garros. A implinit 18 ani pe 31 mai si a reusit sa ajunga pana in optimile Grand Slam-ului de la Paris la prima sa participare pe tabloul principal. intr-un interviu pentru WTA, tanara poloneza a povestit despre cum a inceput sa joace tenis, ce a determinat-o sa-si doreasca sa devina jucatoare profesionista si cum s-a accidentat chiar de ziua ei. Swiatek a marturist ca unul din visurile sale era sa joace impotriva Simonei Halep, precizand ca si o infrangere in fata numarului 3 WTA ar fi frumoasa.

DigiSport: Replica memorabila: cum a reactionat adversara Simonei Halep, cand a fost intrebata daca are un iubit

In varsta de 30 ani, Lesia Tsurenko este adversara Simonei Halep in turul trei la Roland Garros. Ucraineanca s-a dedicat in ultimii ani exclusiv tenisului, de care este indragostita. intrebata de italieni daca are o relatie, sportiva nascuta la Volodymyrets a dat o replica memorabila.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

O americanca de 17 ani, adversara Simonei Halep in sferturile de finala

Simona Halep isi cunoaste adversara pe care o va intalni in sferturile de finala la Roland Garros.

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

Roland Garros: Iga Swiatek (18 ani), adversara Simonei Halep din optimi - Poloneza a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 6-0 in fata campioanei olimpice

Iga Swiatek a implinit vineri 18 ani) a invins-o pe campiona olimpica Monica Puig 59 WTA), scor 0-6, 6-3, 6-3, si se va duela cu Simona Halep in optimile turneului de la Roland Garros.

Roland Garros 2019. Reactia Simonei Halep, dupa calificarea in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a declarat ca se astepta la un meci mai dificil in fata ucrainencei Lesia Turenko, pe care a invins-o sambata in doua seturi, 6-2, 6-1, dupa do.

Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit cu sportivitate despre adversara careia nu i-a dat nicio sansa, sambata, in turul 3 la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )