Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniela Crudu, imagini cu fata TUMEFIATA, dupa ce a fost externata. ABIA o mai recunosti (VIDEO)

B1 B1,
Daniela Crudu, imagini cu fata TUMEFIATA, dupa ce a fost externata. ABIA o mai recunosti (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu Daniela Crudu, dupa ce a iesit din spital. Crudu a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei croat, iar o astfel de intamplare a deschis, din nou, o adevarata cutie a Pandorei,. continuă pe B1

Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata, dupa ce a fost externata. Abia o mai recunosti

Daniela Crudu a fost externata! Fanii vedetei au fost socati de primele fotografii cu aceasta. Cum arata fosta asistenta pacatoasa si cine i-a fost alaturi la iesirea din spital? Situatia delicata in care se afla se citeste pe chipul ei. Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata in aceasta dupa-amiza, Cruduta a fost externata, iar mai .

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a mai PATIT-o in trecut! Un fost iubit, extrem de celebru si el, a ars-o cu TIGARA pe fata

Detalii de necrezut ies la iveala pe scena mondena! Se pare ca Daniela Crudu, batuta crunt duminica de iubitul sau croat, a mai avut probleme cu amorezi violenti si in trecut. Este vorba despre Mihai Costea, fo.

Daniela Crudu cere in instanta prelungirea ordinului de protectie. Fosta asistenta TV a fost externata

Daniela Crudu cere in instanta prelungirea ordinului de protectie impotriva iubitului bataus.

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

IMAGINI cu DANIELA CRUDU GOALA PUSCA inainte de BATAIE! (FOTO NECENZURAT)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie.

IMAGINI DEOCHEATE cu DANIELA CRUDU! Acesta e motivul pentru care iubitul gelos a batut-o cumplit! E SCANDALOS (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie.

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de iubit: Amanunte nestiute din scandalul momentului

Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubitul ei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )