Libnet.ro
UNICEF

09:00

Descoperire in Marea Britanie: mormantul omului elefant a fost gasit dupa 130 de ani

Hotnews Hotnews,
 Descoperire in Marea Britanie: mormantul omului elefant a fost gasit dupa 130 de ani

Locul de veci nemarcat al lui Joseph Merrick, barbatul cunoscut si sub numele de omul elefant, a fost gasit in Londra de catre autoarea Jo Vigor-Mungovin. Porecla de om elefant i-a fost data lui Merrick din cauza aspectul sau fizic ciudat produs de un defect congenital, efect al sindromului Proteu, scrie The Independent. continuă pe Hotnews

ALEGERI LOCALE IN MAREA BRITANIE: Partidul Laburist si Partidul Conservator, afectate de impasul Brexitului

Conservatorii si laburistii din Marea Britanie au fost afectati de impasul Brexitului, inregistrand rezultate mai slabe decat cele asteptate la alegerile locale, anunta BBC.

Droguri descoperite in crevetii din Marea Britanie

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit cocaina in toate mostrele de creveti testate intr-o zona rurala din estul Angliei. Au fost gasite, de asemena, urme de ketamina, populara ca drog recreational in Marea Britanie.

Scandal politic in Marea Britanie: Theresa May l-a demis pe ministrul Apararii (VIDEO)

Scandal politic in Marea Britanie. Secretarul Apararii, Gavin Williamson, a fost demis dupa o ancheta privind scurgerea de informatii de la Consiliul National de Securitate in ceea ce priveste cooperarea cu.

Alegeri in Marea Britanie: Conservatorii, cel mai slab rezultat din ultimii 24 de ani. Puternic pro-UE, liberal-democratii sunt marii castigatori

Partidul Conservator si Partidul Laburist au inregistrat rezultate slabe la alegerile locale din Marea Britanie si au pierdut, comparativ cu 2015, 1. 334, respectiv 82 de locuri, informeaza BBC. La randul sau, UKIP.

Romanii sunt pe primul loc la cererile pentru rezidenta permanenta in Marea Britanie, dupa Brexit

Brexitul a determinat un numar foarte mare de oameni stabiiti in Marea Britanie sa isi intocmeasca actele pentru rezidenta permanenta, odata ce Regatul Unit va iesi din UE,relateaza agentia Press.

DUPA BREXIT: Peste 600.000 de cetateni UE, romanii fiind cei mai numerosi, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani - 37. 742, scrie The Guardian.

Peste 600.000 de cetateni UE, majoritatea romani, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani 37. 742, scrie The Guardian.

Sofer cercetat penal dupa ce in autovehiculul pe care il conducea a fost gasit peste fara acte de provenienta

Un barbat de 46 de ani este anchetat pentru detinere, transport sau comercializare fara documente legale a pestelui sau produselor din peste, in contextul in care politistii rutieri au gasit o cantitate de peste, din specia scrumbrie, in masina acestuia, in urma unui control de rutina.

Caz socant in Focsani. Un barbat de 40 de ani a fost gasit spanzurat in podul blocului

Un focsanean in varsta de 40 de ani a fost gasitfara suflare in podul unui bloc de pe strada Bucegi din municipiu. Potrivit politistilor, barbatul a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )