Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dezbatere pe tema creditelor in franci elvetieni. Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la cursul istoric. Valcov: Banca Nationala sa se implice in medierea dintre bancile comerciale si clienti

Antena3 Antena3,
Dezbatere pe tema creditelor in franci elvetieni. Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la cursul istoric. Valcov: Banca Nationala sa se implice in medierea dintre bancile comerciale si clienti

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, participa, miercuri, la dezbaterea din cadrul Comisiei Buget-Finante de la Camera Deputatilor pe tema creditelor in franci elvetieni. La dezbatere mai participa, din partea. continuă pe Antena3

Cinteza (BNR): Sunt banci care pot da faliment daca se va face conversia la cursul istoric (VIDEO)

Directorul Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, a declarat, miercuri, ca impunerea conversiei creditelor in franci elvetieni la alt curs decat cel din ziua tranzactiei ar produce pierderi pentru.

Elena Udrea ii solicita presedintelui Klaus Iohannis consultari cu partidele in vederea unui acord pe tema creditelor in franci elvetieni

Presedintele PMP, Elena Udrea, i-a solicitat, marti, presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa initieze consultari cu partidele politice pe tema creditelor in franci elvetieni,.

Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la curs istoric. Si nu una sau doua! Darius Valcov, Finante: Nu ne opunem unei conversii a creditelor in franci elvetieni la data acordarii imprumutului, plus 20%.

Ministrul Finantelor Darius Valcov, Seful Supravegherii bancare, Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Stabilitate din BNR Ion Dragulin , Steven van Groningen CEO Raiffeisen Bank), reprezentanti ai bancherilor si ai asociatiilor de consumatori participa in acest moment la discutiile din Comisia de Buget Finante, Sedinta, programata pentru ora 11, a fost convocata la initiativa prim-vicepresedintelui PNL, Andreea Paul care a solicitat autoritatilor sa prezinte masurile pe care BNR le are in vedere privind protejarea persoanelor ce au contractat credite in franci elvetieni, ca urmare a aprecierii acestei monede. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discutiile din Comisie.

Ungaria: Viktor Orban exclude o noua interventie a statului intre banci si clientii care au credite in franci elvetieni, dupa conversia de anul trecut

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ca statul nu va interveni din nou intre banci si cetatenii care si-au luat credite in franci elvetieni, dupa ce, anul trecut, guvernul a impus bancilor conversia creditelor ipotecare in valuta in valoare de 14 miliarde de dolari in forinti, scrie Reuters.

Manolescu: Comisia Buget-Finante va discuta miercuri aplicarea Electoratei pentru creditele in franci elvetieni

Deputatii din Comisia Buget-Finante vor analiza miercuri prevederile Electoratei, impreuna cu reprezentanti ai BNR, vizand extinderea aplicarii programului pentru clientii cu creditele in franci elvetieni, a declarat Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor.

TOP: De la ce banci e mai bine sa cumperi franci elvetieni

Persoanele care au contractat credite in franci elvetieni si au venituri in lei traiesc de 5 zile o drama continua provocata de cresterile record inregistrate de moneda elvetiana pe piata valutara in raport cu leul. Francul elvetian a ajuns sa valoreze luni 4,4716 lei la cursul de referinta publicat de Banca Nationala BNR), cu numai 3,02 bani mai putin fata de euro.

Stolojan la RFI, despre creditele in franci elvetieni : Trebuie gasita o solutie colectiva, daca bancile nu relaxeaza conditiile pentru debitori

Europarlamentarul Theodor Stolojan PNL) spune la RFI ca discursul ministrului Finantelor despre romanii cu credite in franci elvetieni a fost de o aroganta incredibila. Fostul prim-ministru declara ca solutia nu poate fi decat individuala, dar daca bancile nu relaxeaza conditiile, Guvernul si BNR trebuie sa gaseasca o solutie colectiva.

Ratele la creditele in franci elvetieni pot scadea cu pana la 240 de lei, daca Parlamentul adopta modificarile propuse de Guvern la Electorata

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a afirmat, miercuri, ca rata lunara a celor care au credite ipotecare in franci elvetieni s-ar putea reduce cu pana la 240 de lei, in functie de veniturile fiecarui client,.

A treia banca reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

A treia banca prezenta pe piata din Romania care reduce dobanda pentru creditele contractate in franci elvetieni este Raiifeisen Bank. Insitutia a anuntat, prin intermediul unui comunicat emis miercuri dimineata, ca reseteaza anticipat cu 5 luni dobanda, potrivit ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%.

Raiffeisen Bank scade dobanda pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a anuntat scaderea dobanzii pentru clientii institutiei bancare cu credite in franci elvetieni, cu cinci luni inainte de termenele contractuale, ca masura de sprijin in contextul aprecierii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )