Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dezmat total in sectia de terapie intensiva unde sunt tratati bolnavii de Covid-19. Cadrele medicale sunt cercetate disciplinar

B1 B1,
Dezmat total in sectia de terapie intensiva unde sunt tratati bolnavii de Covid-19. Cadrele medicale sunt cercetate disciplinar

O asistenta medicala si un doctor care isi desfasoara activitatea la Sectia ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu sunt cercetati de Consiliul etic a unitatii medicale, pe motivca. continuă pe B1

Sex nebun in sectia de terapie intensiva unde sunt tratati bolnavii de COVID-19. Cadrele medicale sunt cercetate disciplinar

O asistenta medicala si un medic care isi desfasoara activitatea la Sectia ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu sunt cercetati de Consiliul etic a unitatii medicale pentru ca ar fi avut relatii intime in spatiile spitalului.

Spitalul Judetean Ploiesti, inclusiv sectia de Infectioase unde sunt tratati pacientii cu Covid-19, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt arata inca o data starea dezastruoasa in care se afla multe dintre spitalele publice din Romania. Foarte multe dintre acestea nu sunt autorizate de Inspectoratul pentru.

TIMISOARA: Pacientii tratati in unitatea mobila de terapie intensiva din cadrul SJU, mutati din cauza unei defectiuni

Astazi, personalul medical care activeaza in cadrul unitatii mobile de terapie intensiva amplasata in curtea Spitalului Judetean Timisoara a fost nevoit sa mute pacientii in alte unitati sanitare, potrivit unei informari a DSU.

Orban: De saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, in judetul Constanta, ca de saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti si alte 17 la alte trei unitati medicale din Capitala, precizand ca obligatia autoritatilor este ca pentru toti pacientii care au nevoie de tratament in sectiile ATI sa fie gasite locuri pentru a putea fi tratati.

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, internat cu COVID-19 la terapie intensiva

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost confirmat cu COVID-19 si este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia.

Autoritatile, in alerta! Opt pacienti, in stare grava dupa ce au ramas fara oxigen. Ce s-a intamplat cu TIR-ul de Terapie Intensiva in care se aflau

Stare de alerta in Timisoara, acolo unde opt pacienti cu COVID-19 au ramas fara oxigen din cauza unei defectiuni a TIR-ului de Terapie Intensiva in care se aflau. Medicii au intervenit imediat, iar pacientii au fost transferati de urgenta in spitalele unde mai existau locuri libere. Care este starea pacientilor in acest moment TIR-ul de .

Nelu Tataru, pentru B1 TV: De vreo saptamana, in Terapie Intensiva sunt in jur de 1.000 de cazuri, dintre care circa 380 400 sunt pe ventilatie mecanica invaziva (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a oferit noi detalii despre situatia sectiilor de Terapie Intensiva din tara. intr-o serie de precizari facute in exclusivitate pentru B1 TV, Nelu Tataru a vorbit si despre evolutia.

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensiva cu COVID-19!

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, se afla in prezent internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal Megidia, dupa ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de colegii lui de trupa pe retelele de socializare.

Orban: Cred ca oricine ar vedea o sectie de Terapie Intensiva si-ar pune masca si noaptea

Premierul Ludovic Orban insista si le cere romanilor sa respecte regulile antiCOVID-19, comentand ca oricine ar vedea o sectie de Terapie intensiva si-ar pune masca si noaptea.

Marturia unui pacient cu COVID-19 care a stat 3 saptamani la Terapie Intensiva: Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap

Radu Rosian, un barbat din Cugir infectat cu coronavirus, care a petrecut 3 saptamani la Terapie Intensiva si a avut nevoie de tratament cu oxigen, vorbeste despre experienta prin care a trecut. Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap. Dar primisem un mesaj de la copil ca se gandeste la mine si-i este frica pentru mine. in ora aia in care ghearele ma strangeau nemilos de gat, am repetat intr-una: Flavius, Flavius, Flavius. Aproape pana la inconstienta! Si-am reusit sa rezist pana m-au legat la aparatul de oxigen. Asta a fost salvarea mea, este marturia lui Radu Rosian.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )