Libnet.ro
UNICEF

17:01

Dezvaluire socanta facuta de fiica lui Gheorghe Dinca. Detaliul bizar din casa groazei

Antena3 Antena3,
Dezvaluire socanta facuta de fiica lui Gheorghe Dinca. Detaliul bizar din casa groazei

Dezvaluire socanta facuta de fiica lui Gheorghe Dinca. Aceasta a povestit un detaliu bizar din casa groazei. Mai precis, in urma cu cativa ani in casa ororilor, bunicul sau si tatal lui Dinca. continuă pe Antena3

Unde se afla fiica lui Gheorghe Dinca in momentul in care Alexandra a fost rapita. Cand a izbucnit scandalul, am vazut-o la televizor si am recunoscut-o

Fiica lui Gheorghe Dinca, in momentul in care a fost audiata la DIICOT Bucuresti,a declarat ca in ziua de 24 Iulie, atunci cand Dinca a rapit-o pe Alexandra Macesanu, a fost in Caracal, in.

Descoperire socanta la Caracal! inca un cadavru in casa lui Gheorghe Dinca?

S-au gasit noi fragmente osoase umane ingropate in curtea lui Gheorghe Dinca. Piesele scheletale ridicate din curtea inculpatului in vederea identificarii persoanei persoanelor in cauza, precum si.

Detalii cutremuratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Avea o camera creata special pentru sechestrarea de persoane

Berta Popescu a venit cu detalii infioratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Casa lui Gheorghe Dinca e o casa a groazei. Modul in care a fost facuta si modul in care el avea impartita casa.

Declaratia care l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca. Explicatii bizare despre parfumul Luizei Melencu

O declaratie l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca in timpul audierilor, audieri la care a participat si avocatul familei Melencu, Tonel Pop. Potrivit avocatului, procurorul de caz care l-a intervievat pe Dinca.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratiile

In timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu aceasta ocazie, Dinca si-a schimbat.

Gheorghe Dinca va fi audiat de procurorii DIICOT

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi, si dus la DIICOT pentru audieri. De asemenea, specialistul pregatit de FBI, care a patruns in mintea lui Gheorghe Di.

Gheorghe Dinca, probleme de sanatate. Politistii i-au sarit imediat in ajutor

Interogatoriul in cazul Caracal, a fost oprit, vineri, dupa ce Gheorghe Dinca a acuzat dureri de inima. Monstrului din Caracal i s-a facut rau in timpul audierilor! Unul dintre avocatii sai sustine ca.

Oficial: Cine sunt complicii lui Gheorghe Dinca

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat vineri ca s-au dispus expertize genetice in privinta unei persoane din anturajul lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un barbat pe nume Stefan Risipiceanu.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Regreta foarte mult ceea ce a facut. ii pare foarte rau ca nu poate sa intoarca timpul inapoi

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a spus ca inculpatul regreta foarte mult ceea ce a facut si si-ar dori sa dea timpul inapoi pentru a face lucrurile diferit. Cu cat trece timpul mai.

Gheorghe Dinca, acuzat de alte doua violuri comise in casa groazei

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat ca, dupa audierea mai multor persoane, s-a extins urmarirea penala pentru doua infractiuni de viol comise de Gheorghe Dinca asupra altor persoane decat Alexandra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )