Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digisport: Cea mai scumpa guma de mestecat din lume = 1 + 1 Lamborghini. Cu cat a fost vanduta la licitatie

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Cea mai scumpa guma de mestecat din lume = 1 + 1 Lamborghini. Cu cat a fost vanduta la licitatie

Legendarul Sir Alex Ferguson 77 de ani) a stat pe banca lui Manchester United nu mai putin de 26 de ani, timp in care a bifat peste 1500 de meciuri la carma Diavolilor. in toata aceasta perioada, managerul scotian a consumat cel putin 3000 de pachete de guma de mestecat. continuă pe Hotnews

Atac cibernetic in derulare impotriva unuia dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume, Norsk Hydro

Unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume si-a trecut instalatiile de topire pe modul manual, din cauza unui atac cibernetic, scrie BBC.

Cea mai scumpa statuie a voievodului Ioan de Hunedoara va fi ridicata in orasul sau. Cand va fi inaugurat monumentul

O statuie ecvestra care il va infatisa pe Ioan de Hunedoara in postura de razboinic, pe cal, va fi ridicata in centrul civic al Hunedoarei. Primaria pune la bataie o suma impresionanta pentru realizarea monumentului.

Top 10 cele mai mari companii farmaceutice din lume. Pe primul loc, o firma americana cu venituri de peste 50 miliarde dolari

Industria farmaceutica la nivel global a crescut foarte mult in ultimii ani, fiind estimata la o valoare de circa 1,11 trilioane de dolari in 2018, iar pana in 2020, aceasta cifra poate ajunge la 1,43 trilioane de dolari, potrivit ProClinical .

Andreescu a dat cea mai mare lovitura financiara din cariera: Succesul din California ii va schimba definitiv viata

Bianca Andreescu a ajuns la Indian Wells 2019, avand doar 350,909 dolari castigati din tenis. Victoria obtinuta, duminica, in fata lui Kerber 8 WTA) i-a adus un cec la care, probabil, nici nu visa la cei 18 ani pe care ii are.

FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Excursia pe Muntele Huashandin China este cunoscuta drept cea mai periculoasa drumetie din lume sau plimbare pe scanduri.

AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Tara noastra, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania *Germania, destinatia culturala numarul unu din Europa Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul, a declarat ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, cu ocazia conferintei de presa a Organizatiei Germane pentru Turism DZT).

Cele mai scumpe orase din lume- Paris, Singapore si Hong Kong pe prima pozitie in top

Paris a ajuns pe primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume, impartind aceasta pozitie cu Singapore si Hong Kong. Este pentru prima oara cand trei mari metropole se situeaza pe primul loc, relateaza BBC News, citand un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, care compara preturile din 133 de orase.

Evaluare de 7 miliarde de dolari: Unicornul romanesc UiPath ar putea deveni cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume

Unicornul IT romanesc UiPath se afla in discutii cu investitorii pentru o noua runda de finantare care ar putea duce la dublarea valorii sale - intre 6 si 7 miliarde de dolari, potrivit surselor citate de Business Insider. Compania ar urma sa primeasca intre 300 si 400 de milioane de dolari, ceea ce l-ar face cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume.

Guvernul SUA si Intel colaboreaza la proiectarea celui mai rapid computer din lume

Un grup condus de guvernul Statelor Unite colaboreaza cu producatorul de cipuri Intel si compania Cray pentru dezvoltarea si construirea celui mai rapid coputer din lume.

Cristina Neagu, dupa al patrulea titlu de cea mai buna handbalista a lumii: Conteaza foarte mult. Am toate motivele sa revin mai puternica

Aflata in perioada de recuperare dupa operatia la ligamentele piciorului drept, Cristina Neagu a declarat ca titlul de Cea mai buna jucatoare a anului 2018 reprezinta o motivatie in plus pentru ea, mai ales in acest moment dificil. Neagu a primit aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera, un record absolut. Am toate motivele sa trag si mai tare si sa revin mai puternica, a spus jucatoarea de la CSM Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )