Libnet.ro
UNICEF

15:01

Donald Trump sustine ca a declasificat documentele legate de amestecul rus in alegerile din SUA din 2016

Adevărul Adevărul,
Donald Trump sustine ca a declasificat documentele legate de amestecul rus in alegerile din SUA din 2016

Donald Trump a anuntat marti ca a dispus declasificarea tuturor documentelor legate de investigatiile privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2016. continuă pe Adevărul

Donald Trump a autorizat declasificarea completa a informatiilor legate de anchetele privind conspiratia cu Rusia si scandalul emailurilor lui Hillary Clinton

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat marti ca a autorizat deplin declasificarea totala a oricarui si fiecarui document legat de investigatia privind pretinsa conspiratie cu Rusia si de ancheta.

Ce riscuri legate de Covid are Donald Trump, in varsta si obez

Presedintele SUA Donald Trump are 74 de ani si este supraponderal, acesta intrand in categoria de risc a pacientilor testati pozitiv pentru noul coronavirus. Medicii au avertizat ca presedintele SUA are.

Donald Trump, mesaj video din spital. Cred ca ma voi intoarce curand si sunt nerabdator sa termin campania asa cum am inceput-o

Presedintele american, Donald Trump, a postat un mesaj video de 4 minute incare a oferit detalii legate de starea sa de sanatate. Acesta spuneca se simte bine, iar sotia sa, Melania are o stare de.

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump .

Ce tratament pentru COVID a urmat Donald Trump

Donald Trump pare ca si-a revenit extrem de repede dupa infectarea cu virusul care a omorat deja peste 210. 000 de americani. Iata ce tratament pentru COVID a urmat Presedintele! .

Cum arata Donald Trump dupa tratamentul pentru COVID

Subiectul acestei saptamani este, de departe, revenirea lui Donald Trump la Casa Alba dupa cele cateva zile petrecute in spital. Iata cum arata Presedintele SUA dupa tratamentul pentru COVID.

Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni. Covid-19 ii poate fi fatal, oricand

Presedintele american, Donald Trump a fost diagnosticat zilele trecute cu COVID-19. Numai ca afectiunea pe care o are de ani de zile, coroborata cu noua infectie ii pot afecta grav sanatatea. Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni Expertii in boli infectioase si medicii care au tratat pacientii cu Covid-19 s-au intrebat .

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu presedintele american

Donald John Trump s-a nascut pe data de 14 iunie 1946. Este un miliardar american, vedeta de televiziune, politician si actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost a fost ales al 45-lea presedinte al Statelor Unite in alegerile din 8 noiembrie 2016. Este cel mai in varsta presedinte al Statelor Unite. Donald .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )