Libnet.ro
UNICEF

22:15

Este cel mai mare blestem al Romaniei. Banii intra ca intr-o gaura neagra, iar asfaltul dispare ca prin magie

Antena3 Antena3,
Este cel mai mare blestem al Romaniei. Banii intra ca intr-o gaura neagra, iar asfaltul dispare ca prin magie

Infrastructura rutiera a Romaniei, prost gandita si la fel de prost executata, ne costa sute de milioane de euro pe an. Fiecare roman suporta aceste cheltuieli suplimentare pentru ca transportatorii isi recu. continuă pe Antena3

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

Acesta este cel mai indepartat loc din univers observat vreodata de om

Telescopul Hubble a realizat o fotografie impresionanta si cu o semnificatie stiintifica deosebita. Este vorba despre o fotografie ce prezinta cel mai indepartat loc din univers la care omul a avut acces.

Mircea Vrajitoru, cel mai bun motociclist al Romaniei, grav accidentat in timpul unei curse in Portugalia

Cel mai bun motociclist al Romaniei, Mircea Vrajitoru, s-a accidentat grav in timpul unei curse ce a avut loc in Portugalia, acesta fiind internat in stare critica la spital, transmite Gazeta Sportului. Triplul.

Cel mai usor ULTRABOOK de 14 din lume - rezultatul a 20 de ani de inovatie.

Lenovo a lansat, astazi, pe piata din Romania, ultrabook-ul ThinkPad X1 Carbon. Multumita carcasei din fibra de carbon ThinkPad X1 Carbon este cel mai usor ultrabook de 14 inci din lume. ThinkPad X1 Carbon este destinat segmentului business, fiind varful gamei ThinkPad. ThinkPad a devenit in timp un brand unic, care in cei 20 de ani de evolutie a creat loialitate si pasiune in randul utilizatorilor sai, prin inovatii continue in tehnologie si design, a declarat Aurel Netin, director .

El este cel mai tatuat barbat din lume! Este sotul unei celebre cantarete!

Paparazzi l-au surprins in timp ce iesea din Ocean, dupa ce a infruntat valurile pe o placa de surf. Barbatul din imagine este tatuat din cap pana in picioare si este sotul unei celebre cantarete. Continue reading .

Andronescu: Bugetul educatiei pe 2013 va fi mai mare, trebuie sa atragem bani si din alte ...

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, marti, ca bugetul educatiei pe anul 2013 va fi mai mare decat cel din acest an, fiind nevoie si de atragerea altor resurse, de la Banca Mondiala sau din fonduri europene, transmite corespondentul Mediafax. Ecaterina Andronescu a declarat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca a discutat la nivelul Guvernului ca banii europeni sa mearga in mai mare masura spre educatie, spre formarea continua a cadrelor didactice. Bugetul .

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

Golgheteri de calibru se lupta pentru titlul de cel mai bun atac al Europei

Dupa o noua vara de transferuri interesante, elita fotbalului european s-a imbogatit cu noi perechi de atacanti de o valoare extraordinara. in premiera pentru industria de gaming, cea mai mare platforma de pariuri sportive a Europei, bwin, le ofera fanilor posibilitatea de a paria pe Cel Mai Bun Atac al Fotbalului European. Vor fi luate in calcul exclusiv golurile marcate in campionatele interne in sezonul 2012 - 2013.

Guvernul ar putea veni cu bani la Oltchim cel mai devreme in noiembrie

Oltchim ar putea primi bani de la stat printr-un ajutor de salvare cel mai devreme in luna noiembrie, intrucat operatiunea este conditionata de avizul Comisiei Europene, iar in astfel de cazuri termenul de raspuns al Buxelles-ului este de 30 de zile, mult mai scurt fata de alte scheme de ajutor, relateaza Mediafax.

Toamna - anotimpul cel mai potrivit pentru SEX.

Desi rece si intunecoasa, toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru relatiile amoroase, potrivit worldcrunch. com. Iata si de ce: organismul uman urmeaza ciclul anotimpurilor. Mai exact, cresterea, sistemul imunitar, temperatura corpului, tensiunea arteriala, hormonii si somnul sunt ajustate in functie de perioada din an. Acelasi lucru se intampla si in ceea ce priveste comportamentul nostru. Traim intr-o societate in care toata lumea se straduieste sa fie fericita. Nu mai intelegem .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )