Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evolutia tehnologiei: cu cel mai slab smartphone de astazi puteai sa trimiti un om pe Luna in trecut. (INFOGRAFIE)

Adevărul Adevărul,
Evolutia tehnologiei: cu cel mai slab smartphone de astazi puteai sa trimiti un om pe Luna in trecut. (INFOGRAFIE)

Folosesti un smartphone, o tableta si un laptop. Toate incap in ghiozdanul tau, iar la incheietura porti un ceas inteligent. Dar acum 30 de ani, lucrurile acestea nu existau sau aveau nevoie de o intreaga camera sau chiar mai mult. Cum a evoluat tehnologia?. continuă pe Adevărul

Cum poti castiga 30.000 de euro dezvoltand cel mai bun proiect pentru Internet of Things

Daca esti cucerit de ideea Internet of Things si crezi ca ai putea dezvolta proiectul care sa schimbe lumea sau cel putin sa ne faca vietile mai bune, acum exista o competitie potrivita tie. Telekom Romania a lansat cea de-a a doua editie a concursului international Business Wall of Fame initiat de grupul Deutsche Telekom [] Cum poti castiga 30. 000 de euro dezvoltand cel mai bun proiect pentru Internet of Things Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nepotism la cel mai inalt nivel: Membrii Statului Islamic se plang ca misiunile sinucigase se dau pe pile

Nepotismul se practica si la cel mai inalt nivel, astfel ca militantii gruparii extremiste de stanga Stat Islamic SI) trebuie sa stea la coada, pe lista de asteptare, pentru a obtine o misiune siucigasa,.

Cel mai ravnit job: un tanar de 25 de ani, platit sa calatoreasca in 7 tari toata vara

Costin Marian, un tanar in varsta de 25 de ani, fotograf freelancer din Medias, a obtinut cel mai ravnit job. El este platit sa calatoreasca in 7 tari, printre care Dubai si Egipt, timp de 4 luni in aceasta vara. Tanarul a castigat jobul in urma unui.

Mircea Diaconu, despre cel mai nou film in care joaca: Comedia Doar cu buletinul la Paris ascunde in ea tristete

Comedia Doar cu buletinul la Paris ascunde in ea tristete, a spus actorul Mircea Diaconu, despre cel mai recent film in care joaca. Este o reteta de comedie buna, dar e de-o tristete. si e la baza o.

VIDEO Real Madrid - Getafe 7-3/ Galacticii, fara trofeu castigat - Ronaldo, cel mai bun marcator din Primera Division

Real Madrid a incheiat cu o victorie categorica, scor 7-3 cu Getafe, editia 2014-2015 din Primera Division. Galacticii nu au cucerit niciun trofeu, fiind nevoiti sa se multumeasca cu titlul de cel mai bun marcator castigat de Cristiano Ronaldo 48 de goluri).

Cel mai mare pelerinaj catolic din Europa de Est

Sute de mii de oameni au venit la cel mai mare pelerinaj catolic de Rusalii, la Sumuleu Ciuc. Mai exact, 150. 000 de oameni au venit pentru pelerinaj. Multi dintre ei au venit dotati cu umbrele, paturi si sunt.

Novak Djokovic, despre posibilul sfert cu Rafael Nadal de la Roland Garros: El joaca la Paris cel mai bun tenis al sau, am nevoie de o zi perfecta

Novak Djokovic pare mai aproape ca oricand de castigarea in premiera a trofelului de la Roland Garros, mai ales dupa sezonul de exceptie pe care l-a avut pana acum. Sarbul ramane cu picioarele pe pamant si precizeaza ca Nadal este inca foarte greu de batut la Paris. El joaca aici n. r. Roland Garros) cel mai bun tenis al sau, am nevoie de o zi perfecta pentru a-l invinge, a spus liderul mondial. Daca nu se intampla vreo surpriza majora, cei doi rivali s-ar putea duela in sferturile de finala ale competitiei de la Paris.

Les femmes dAlger, cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie

O panza realizata de Pablo Picasso a devenit cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie dupa ce un seic a platit 179,36 milioane de dolari. Seicul Hamad bin Yasem bin Yaber Al Zani este fostul premier al .

Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat

Barack Obama stie, cu siguranta, sa isi promoveze imaginea in online si sa pastreze legatura cu publicul. Asta o spun conturile sale de Facebook si Twitter, nu noi. De cand activeaza in online, Obama a strans43,185,316 de fani pe Facebook. Ocupa a treia pozitie in topul celor mai urmarite pagini care apartin persoanelor, dupa Katy [] Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Revista Forbes a decretat! Louis Vuitton este cel mai valoros fashion brand de lux!

Revista Forbes a stabilit ca Louis Vuitton este cel mai valoros fashion brand de lux din lumea intreaga! Iata ce alte branduri celebre au fost incluse in prestigiosul clasament realizat de Forbes! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )