Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ferma 2020. A ramas fara sutien in timp ce se schimba: Nu aveam cum sa il tin, mama ma-sii!

Playtech Playtech,
Ferma 2020. A ramas fara sutien in timp ce se schimba: Nu aveam cum sa il tin, mama ma-sii!

Momente incendiare la Ferma Oraseni vs. Sateni! Una dintre cele mai sexy concurente a ramas fara sutien, in timp ce se schimba, spre deliciul telespectatorilor. Ferma 2020. Andreea Antonescu a ramas fara sutien Una dintre cele mai controversate prezente din noul sezon Ferma Oraseni vs. Sateni a avut parte de un moment jenant. continuă pe Playtech

Primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas fara mandat. Ce se va intampla acum cu el

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica a ramas far noul mandat de primar. Decizia Prefectului de Bistrita-Nasaud a fost anuntata astazi. Oficialul a semnat demiterea acestuia dupa ce Instanta l-a judecat pe fostul primar din Sangeorz Bai. Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas .

Ce se intampla azi la Ferma 2020. Schimbare radicala pentru Giulia Nahmany

Nu s-au intors de mult in ferma, dar deja fac legea aici. Dupa ce au tremurat de frig, au dormit in ploaie si au indurat o foame crunta, banditii Gabi Toader si Giulia Nahmany vor prelua conducerea fermei de astazi. Porunca Mihaelei Radulescu nu a fost primita cu bratele deschise de ceilalti concurenti. Elena Chiriac: .

Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Ferma. Oraseni vs Sateni a revenit in acest an pe micul ecran cu noi reguli, noi provocari si concurenti alesi pe spranceana. Cu toate ca strategiile au inceput sa se contureze, iar majoritatea concurentilor stiu deja ce traiectorie sa urmeze pentru a ajunge la marele premiu, castigatorul sezonului 2020 inca nici nu a intrat in .

Cele mai noi restrictii impuse in Romania: am ramas fara nunti, botezuri si orice evenimente private

Starea de alerta se prelungeste in Romania cu 30 de zile, dar spre deosebire de ultimele luni, acest anunt vine cu restrictii importante. Progresul numarului de cazuri de coronavirus depistate.

Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat dupa ce a fost condamnat definitiv Instanta va decide daca il va valida sau nu pentru noul mandat

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care a incetat de drept mandatul primarului orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, ca urmare a condamnarii acestuia la un an de inchisoare cu suspendare pentru refuz de prelevare a probelor biologice. Avand in vedere ca Traian Ogagau a fost reales la alegerile locale din 27 septembrie pentru un al doilea mandat de primar, Judecatoria Nasaud va decide daca il va valida sau nu in functie, avand in vedere condamnarea sa penala.

Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat

Primarul din Singeorz Bai, Traian Ogagau, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat, a anuntat miercuri Prefectura Bistrita-Nasaud.

CSM Ploiesti a ramas fara bani pentru plata antrenorilor

CSM Ploiesti va fi, incepand de luna viitoare, in imposibilitatea de plata a antrenorilor, scrie Observatorul Prahovean.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )