Libnet.ro
UNICEF

14:15

Am fost si am vorbit cu arheologul celui mai vechi sit din tara

Adevărul Adevărul,
Am fost si am vorbit cu arheologul celui mai vechi sit din tara

Impulsionati de scrierile autorilor antici, intemeietorii arheologiei moderne romanesti si-au indreptat atentia catre ruinele davei getice din localitatea ialomiteana Crasanii de Jos, presupusa a fi mult disputata locatie a legendarei cetati Helis. Cu unul dintre urmasii acestora am discutat zilele trecute, chiar la fata locului. continuă pe Adevărul

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

Povestea comic-tragica, cu hoti si prosti, a celui mai vechi parc din Galati

Parcul istoric al Galatiului, inaugurat in 1883, a scapat in cele din urma de vandalii care distrugeau in fiecare an statuia lui Mihai Eminescu, dar tot nu este ceea ce ar fi trebuit sa fie: in loc de istorie, galatenii trebuie sa se multumeasca cu un ghiveci cu accente maneliste, in care piesa de rezistenta este un sexy-club, construit in tulburii ani 90, pe fostul WC public.

I-a strecurat o Viagra in ENERGIZANT celui mai bun prieten, FARA ca EL SA VADA! Ce i s-a intamplat barbatului, iNTRECE ORICE IMAGINATIE...(FOTO)

Un tanar i-a facut o farsa de-a dreptul socanta chiar celui mai bun prieten.

O cafea buna se cunoaste de dimineata. Descopera recomandarea celui mai apreciat barista din Romania

Cafeaua este primul lucru la care te gandesti atunci cand te trezesti? inseamna ca te regasesti in categoria celor care nu se multumesc cu o cafea oarecare, ci cauta mereu acel gust si acea aroma care sa iti ofere boost-ul de energie de care ai nevoie la inceput de zi.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

Mihai Constantinescu a murit. Cele mai cunoscute melodii din cariera artistului

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata dupa luni de zile in care a fost intrenat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. A avut grave probleme.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare.

IN CADRUL IULIUS TOWN TIMISOARA Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din tara noastra

Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium din Europa, a deschis cea mai mare parfumerie din Romania, in cadrul Iulius Town Timisoara, anunta un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca noul magazin ofera clientilor o experienta de navigare imbunatatita, acces facil la servicii, o noua prezentare a produselor de ingrijire si branduri noi, atat pentru spatiul timisorean, cat si pentru Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )