Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO Liviu Dragnea in scoala generala. De ce favoruri beneficia liderul PSD, inca din copilarie

Playtech Playtech,
FOTO Liviu Dragnea in scoala generala. De ce favoruri beneficia liderul PSD, inca din copilarie

Liviu Dragnea a fost un elev retras, care a preferat sa analizeze de la distanta ceea ce se petrece in jurul sau. O fosta colega de scoala a marturisit ca nu l-a vazut zambind niciodata in cei doi ani petrecuti de Dragnea la Scoala cu clasele I-VIII din comuna Peretu, judetul Teleorman. Redactia IMPACT. RO a [] . continuă pe Playtech

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a fost intemnitat. Ultima teapa pe care a dat-o liderul condamnat al PSD

Presedintele condamnat al Camerei Deputatilor a ajuns in spatele gratiilor. Masina in care se afla Liviu Dragnea, insotit de doi politisti, a ajuns la Penitenciarul Rahova. Presedintele PSD a fost huiduit de cateva zeci de protestatari, care l-au asteptat in fata inchisorii scandand La puscarie si Uite cum se inchide usa!. Dusterul Politiei a intrat pe poarta inchisorii cu o rola de hartie igienica atarnata de antena.

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni. Cu executare

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor si liderul PSD, a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea: Firea, potential candidat la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat dupa rezultatele la exit poll la Europarlamentare ca, alaturi de ALDE, se va decide cine va candida pentru prezidentiale - Calin Popescu Tariceanu sau Gabriela Firea.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a ajuns luni dupa-amiaza acasa la liderul PSD. Flavia Teodosiu a incercat sa evite intrebarile puse de jurnalisti. Lasati-ma in pace ca nu stiu ce sa va raspund,.

Liviu Dragnea, intalnire de urgenta cu Calin Popescu Tariceanu duminica seara: Eu vreau sa pastrez guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la plecarea de la sediul partidului, ca in timpul serii se va intalni cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Totul, in contextul esecului inregistrat de.

Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )