Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO Carambol pe cel mai circulat bulevard din Ramnicu Valcea. Cinci masini implicate

Adevărul Adevărul,
FOTO Carambol pe cel mai circulat bulevard din Ramnicu Valcea. Cinci masini implicate

La niciun kilometru departare de centrul municipiului Ramnicu Valcea, s-a produs marti dupa-amiaza, 11 iunie, un carambol pe fondul nerespectarii distantei in mers. Cinci autoturisme au fost implicate in eveniment soldat cu ranirea a cel putin trei persoane. continuă pe Adevărul

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady este al doilea magazin in Romania, cel mai mare din Sud-Estul Europei, .

Forbes: Lionel Messi, cel mai bine platit sportiv al planetei - Argentinianul este urmat de Cristiano Ronaldo si Neymar

Argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, potrivit Forbes. Jucatorul argentinian, care urca in premiera pe primul loc, dupa ce anul trecut a fost al doilea dupa boxerul Floyd Mayweather, a fost urmat de alti doi fotbalisti, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus si brazilianul Neymar de la PSG.

MAREA BRITANIE: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor, din mai 2008

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Cum trebuie consumat piperul, cel mai popular condiment din lume. Ce contraindicatii au bobitele antibacteriene

Un varf de piper negru se adauga la aproape orice fel de reteta culinara. Folosit in trecut ca moneda de schimb si oferit zeilor drept jertfa, piperul este unul din cele mai populare condimente si este disponibil pe tot parcursul anului. Cel mai folosit condiment din lume are efecte antioxidante si antibacteriene, ajutand la tratarea afectiunilor tractului digestiv.

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] .

TOP 20 oameni cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai frumosi! GALERIE FOTO

Ochii sunt o parte fundamentala a unui om. Ne folosim ochii pentru a ne orienta in mediul in care traim, pentru a identifica lucruri familiare si ciudate si pentru a ne conecta cu alte persoane. in acest articol va prezentam un top al oamenilor cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai [] .

Cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania are 24 de ani. De ce-si doreste sa candideze si cine-l sustine

Un maramuresean devine cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania. in varsta de 24 de ani, Cristian Opris este decis sa se mute de la Bucuresti in orasul sau natal, Salistea de Sus, pentru a candida la alegerile locale din 2020.

VIDEO Microsoft va lansa pana la final de 2020 cel mai puternic Xbox de pana acum

Microsoft a anuntat ca pana la finalul anului viitor va lansa cea mai noua generatie a consolei Xbox. Brandul a fost lansat in 2001 si cel mai nou Xbox si-a facut debutul in 2013. Compania spune ca noul Xbox va avea putere de procesare de patru ori mai mare decat Xbox One X si ca va avea memorie mai mare si rezolutie mai buna.

Ce inseamna cand spargi o oglinda. De ce cred superstitiosii ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla

Chiar si cei mai putin superstitiosi tin aminte interpretarea sperstitiei atunci cand se sparge o oglinda. in aproape toate culturile, oglinda are o simbolistica aparte. Iata ce inseamna cand spargi o oglinda! Superstitii: Ce inseamna cand spargi o oglinda? Superstitiile arata ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar pot purta si noroc. De [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )